Metallimusiikki.net

bombus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen bombus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin bombus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin bombus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Qstockin lauantailiput myyty loppuun

Qstockin lauantain päiväkohtaiset liput on myyty loppuun. Perjantain ja kahden päivän lippuja sen sijaan on vielä saatavissa Lippupalvelun toimipisteistä.

Ennakkomyynti jatkuu torstai-iltaan asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Porttimyynti avataan perjantaina, mikäli lippuja on vielä myymättä. Mahdollinen perjantain jälkeen jäljellä oleva kahden päivän lippukiintiö siirtyy lauantain porttimyyntiin. Loppuunmyynnistä tiedotetaan välittömästi Qstockin nettisivuilla ja Facebookissa.

Lue koko julkaisu…

Qstock matkalla kohti yleisöennätystä

Viikon kuluttua käynnistyvän Qstockin lipunmyynti on ollut vilkasta. Ennakkolippuja on myyty selvästi enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna, jolloin festivaali saavutti ennätysyleisönsä noin 28 000 juhlijaa viikonlopun aikana. Tuolloin lauantai oli loppuunmyyty.

Nyt molempien päivien suosio on tasaisempaa kuin aikaisemmin, joten uusi kävijäennätys näyttää todennäköiseltä, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi. Kaikkia ennakkolippuja on vielä saatavilla Lippupalvelun toimipisteistä. Mahdollisesta loppuunmyynnistä tiedotetaan välittömästi.

Lue koko julkaisu…