Metallimusiikki.net

Stratovarius: Hunting High and Low.

 • Julkaistiin perjantaina 02.11.2007.
 • Luettu 1944 kertaa
 • Bändit:

Pitkähiuksinen mies istuu vehreässä valokuvassa puupölkyn päällä ja katselee olkansa yli. Miehellä sininen paita ja siniset farkut yllään. Jaloissaan mustavalkeat lenkkarit.Stratovariuksen basisti

Tämä kotimaisen power metallia soittavan Stratovarius -yhtyeen musiikkivideo kappaleesta “Hunting High and Low” kuuluu ehdottomasti yhdeksi klassikkokappaleeksi metallimusiikin saralla. Suositeltava kuuntelukokemus sinulle, minulle ja meille kaikille. Videon ohjasi Soko Kaukoranta. Sitä on aikoinaan soitettu jo nyttemmin kuolleessa ja kuopatussa Jyrki-musiikkiohjelmassa. Biisi kuullaan Stratovariuksen vuonna 2000 julkaisemalla “Infinite”-albumilla, jonka avausraitana se toimii. Kappaleesta “Hunting High and Low” julkaistiin albumin ilmestymisen aikoihin myös single.

Bändi perustettiin vuonna 1984. Yhtye jatkaa toimintaansa vielä näinäkin päivinä. Sen tuorein albumi on vuonna 2005 ilmestynyt “Stratovarius”. Levy julkaistiin sen jälkeen kun yhtye herätettiin jälleen henkiin vuoden 2005 tammikuussa. Timo Tolkkihan koki noihin aikoihin hermoromahduksen, joka johti yhtyeen viemiseen horrostilaan.

Bändi on paljastanut aikovansa julkaista uransa järjestyksessä 12. albumin ensi vuoden puolella. Kiekon nimeä ei ole vielä paljastettu, mutta yhtye on vihjaillut sen muodostuvan kahdesta sanasta, jotka molemmat alkavat kirjaimella “R”. Levyn arvellaan olevan myös aiempaa tuotantoa melodisempaa. Kiekon julkaisuhetkeksi on arveltu toukokuussa annettujen tietojen mukaan ensi vuoden huhti- tai syyskuuta. Levy on samalla ensimmäinen musiikillinen rykäisy, jossa kuullaan Stratovariuksen uuden basisti Lauri Porran soittotaitoja. Porra on tullut tutuksi musiikkimaailmassa aikaisemmista kytköksistään sellaisiin bändeihin kuin Sinergy, Warmen, Kotipelto, Tunnelvision ja Crazy World.

“Infinite”-albumin kappaleet:

 1. Hunting High and Low
 2. Millennium
 3. Mother Gaia
 4. Phoenix
 5. Glory of the World
 6. A Million Light Years Away
 7. Freedom
 8. Infinity
 9. Celestial Dream
 10. It’s a Mystery (bonuskappale)
 11. Why Are We Here (bonuskappale)
 12. Keep The Flame (Ranskan-version bonuskappale)

Stratovarius on:

 • Jens Johansson (kosketinsoittimet)
 • Timo Kotipelto (laulu)
 • Jörg Michael (rummut)
 • Lauri Porra (basso)
 • Timo Tolkki (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.