Metallimusiikki.net

ahola

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ahola liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ahola. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ahola liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ahola tammikuussa studioon.

Ryhmäkuva kolmesta muusikosta mustaa taustaa vasten istumassa polvella. Keskimmäisellä miehellä aurinkolasit silmillä.Kuvassa Ahola

Teräsbetonissa ja Northern Kingsissä vaikuttavan Jari Aholan bändiprojekti Ahola (www.aholaband.com) tiedottaa aloittavansa ensimmäisen albuminsa nauhoittamisen tammikuussa 2012. Bändillä on valmiina jo kymmenen biisiä ja lisää on luvassa. Niistä valitaan parhaat palat soittolistalle. Rokkiryhmä ei ole tähän mennessä paljastanut tarkempia tietoja debyyttialbumistaan. Elokuussa yhtyeeseen kiinnitettiin toiseksi kitaristiksi Antti Karhumaa. Ahola on viime aikoina saanut aikaa Teräbetonilta, sillä betonimiehet siirtyivät seitsemän vuoden aktiivikauden päätteeksi hengähdystauolle. Teräsbetoni ei ole kertonut tarkalleen kuinka kauan tauko kestää.

Lue koko julkaisu…