Metallimusiikki.net

teräsbetoni

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen teräsbetoni liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin teräsbetoni. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin teräsbetoni liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Teräsbetoni esiintyy Down By The Laiturissa

 • Julkaistiin torstaina 02.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1000 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Teräsbetonin miesten päistä vieretysten pikimustaa taustaa vasten.Kuva: Eero Kokko

Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) varmisti viime viikolla esiintyvänsä 26. heinäkuuta Turussa Down By The Laituri -tapahtumassa. Julkaisemassaan tiedotteessa bändi kertoo tämän 10-vuotisjuhlakeikan viiltävän loven siihen hiljaisuuteen, joka alkoi kesällä 2011. Turun keikalla Teräsbetoni haluaa juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan esiintymällä yleisön edessä. Sitä juhlistetaan juuri Turussa, jossa ryhmä soitti uransa alkuaikoina "monta hurmoksellista keikkaa".

Paljon on Metalliolutta virrannut Aurajokeen sen jälkeen kun esiinnyimme täyteen ammutussa TVO:n tilassa vuonna 2003. Voinen puhua meidän kaikkien puolesta, kun totean viimeisten kymmenen vuoden muuttaneen elämämme. Olemme saaneet kokea hienoja juttuja, ja 10-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävä Turun keikka tulee olemaan varmasti erityislaatuinen kokemus meille ja yleisölle, kommentoi tulevaa juhlakeikkaa Teräsbetonin laulaja–basisti J.Ahola.

Lue koko julkaisu…

Ahola tammikuussa studioon.

Ryhmäkuva kolmesta muusikosta mustaa taustaa vasten istumassa polvella. Keskimmäisellä miehellä aurinkolasit silmillä.Kuvassa Ahola

Teräsbetonissa ja Northern Kingsissä vaikuttavan Jari Aholan bändiprojekti Ahola (www.aholaband.com) tiedottaa aloittavansa ensimmäisen albuminsa nauhoittamisen tammikuussa 2012. Bändillä on valmiina jo kymmenen biisiä ja lisää on luvassa. Niistä valitaan parhaat palat soittolistalle. Rokkiryhmä ei ole tähän mennessä paljastanut tarkempia tietoja debyyttialbumistaan. Elokuussa yhtyeeseen kiinnitettiin toiseksi kitaristiksi Antti Karhumaa. Ahola on viime aikoina saanut aikaa Teräbetonilta, sillä betonimiehet siirtyivät seitsemän vuoden aktiivikauden päätteeksi hengähdystauolle. Teräsbetoni ei ole kertonut tarkalleen kuinka kauan tauko kestää.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetoni: Metalliolut.

 • Julkaistiin perjantaina 26.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1596 kertaa
 • Bändit:

"Maailma Tarvitsee Sankareita" -albumin etukannessa näkyy piirros tai maalaus vaaleatukkaisesta miehestä seisomassa mäen päällä. Miehellä vasemmassa kädessä lippu ja oikeassa kädessä kirves. Taustalla pilvistä taivasta.Julkaistiin 24.11.2010

Suomenkielistä power metallia soittava Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) julkaisi tällä viikolla "Maailma Tarvitsee Sankareita" -studioalbuminsa ja laski sen vuoksi kiekon kappaleet kuunneltavaksi Levykauppa X:n nettikauppaan. Samalla bändiltä ilmestyi musiikkivideo kappaleeseen "Metalliolut". Videon ohjasi Stam1na-bändistä tuttu Antti Hyyrynen. Musiikkivideon ensiesitys koettiin tällä viikolla Radio Rockin nettisivuilla. Nyt nettiin on ladattu klipin korkeapiirtoversio. Euroviisuissakin vieraillut Teräsbetoni julkaisi uransa neljännen studioalbumin 24. marraskuuta Stam1nan jäsenten perustaman Sakara Recordsin kautta. Albumilla kuultava aineisto purkitettiin helsinkiläisen HIP Studion tiloissa ja osittain Hämeenlinnan Yellow House Studioilla. Tuottajana toimi Hiili Hiilesmaa.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetoni: "Maailma Tarvitsee Sankareita".

 • Julkaistiin tiistaina 26.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2603 kertaa
 • Bändit:

"Maailma Tarvitsee Sankareita" -albumin etukannessa näkyy piirros tai maalaus vaaleatukkaisesta miehestä seisomassa mäen päällä. Miehellä vasemmassa kädessä lippu ja oikeassa kädessä kirves. Taustalla pilvistä taivasta.Julkaistaan 24.11.2010

Kiertueelle valmistautuva Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) tuo 24. marraskuuta kauppoihin odotetun uuden studioalbuminsa. Sakara Recordsin kautta julkaistava levy on nimeltään "Maailma Tarvitsee Sankareita". Sillä kuullaan yhteensä 11 biisiä. Niistä valtaosa on laulettu suomeksi. Kappaleiden tuottamisessa Teräsbetonin tiimiä avusti Juha Heininen ja Hiili Hiilesmaa. Albumi nauhoitettiin helsinkiläisen HIP Studion tiloissa. Hiilesmaa osallistui metallibändin kahden edellisenkin kiekon tuottamiseen. Molemmat albumit myivät Suomessa kultalevyrajan verran. Nyt julkaistava "Maailma Tarvitsee Sankareita" on yhtyeen neljäs täyspitkä levy. Yhtye soittaa marraskuussa ensimmäisen kotimaan kiertueen keikan Turussa. Yhtye tiedotti jo kuukauden päivät sitten osallistuvansa Sakara Tour 2010 -kiertueeseen yhdessä Mokoman, Stam1nan, Rytmihäiriön ja FM2000:n kanssa.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetonilta albumi loppuvuodesta.

 • Julkaistiin torstaina 02.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1026 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva neljästä miehestä seisomassa mustaa taustaa vasten. Keskimmäinen miehistä on puolialaston ja vasemman laidan miehellä metallikeppejä kourassaan.Kuva: Jere Hietala.

Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) on aloittanut levytysuransa neljännen albumin luomistyön. Nimeämättömän levyn äänitysvaihe käynnistyi elokuussa Helsingin ja Hämeenlinnan akselilla Hiili Hiilesmaan toimiessa tuottajana. Bändi ilmoitti jo viikkoja sitten uudella albumilla olevan luvassa paljon perinteistä Teräsbetonia ja uusia tuulia. Kesäkuussa yhtye solmi levytyssopimuksen kotimaisen Sakara Recordsin kanssa. Mokoma-bändin luotsaama levy-yhtiö julkaisee Teräsbetonin neljännen albumin ennen vuoden 2010 umpeutumista. Albumin ilmestymishetkeä ei ole vielä kerrottu. Mokoman joukot perustivat Sakaran vuonna 2003 oman musiikillisen aineistonsa esille tuomista varten. Raskaan musiikin julkaisemiseen erikoistunut Sakara edustaa mainittujen yhtyeiden lisäksi Diabloa, Stam1naa, FM2000:ta ja YUP:tä.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetoni myi kultaa Suomessa.

 • Julkaistiin torstaina 08.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 973 kertaa
 • Bändit:

Teräsbetoni-bändin miehistö täydessä sotisovassa korpimetsän siimeksessä. Taivas on pilvinen ja synkkä. Miehiä neljä kappaletta, joista yksi kyyristelee etualalla. Heillä seipäitä, kirveitä ja muita aseita kourissaan. Kaikilla pitkät hiukset, osalla eläimTeräsbetonin triumfi jatkuu

Suomalaisen sankarihevin airut, Teräsbetoni (www.terasbetoni.com), kiidätty uransa järjestyksessä kolmannen studioalbumin oitis sen ilmestymisen jälkeen kultakantaan kiinni. Teräsbetonin "Myrskyntuoja" on myynyt Suomessa yli 15 000 kappaletta. Albumin tuottajana toimi hyvin tunnettu Hiili Hiilesmaa, joka on tuottanut albumeja myös Ville Valon luotsaamalle HIMille, mutta myös Apocalypticalle sekä goottirokkariryhmä The 69 Eyesille. "Myrskyntuoja" on seuraaja Teräsbetonin vuonna 2006 julkaisemalle "Vaadimme metallia" -pitkäsoitolle. Kultaa myynyttä "Myrskyntuoja"-albumiaan yhtye itse tituleeraa nyt leikkimielisesti nimellä "Kultamyrskynkantaja".

Metalliryhmä edustaa Suomea Eurovision-laulukilpailussa, koska yhtye voitti Suomen finaalin 1. maaliskuuta kuluvana vuonna kappaleellaan "Missä Miehet Ratsastaa". Musiikkivideokin kyseisestä värssystä käytiin kuvaamassa Helsingissä ja Porvoossa 23. ja 24. helmikuuta kuluvana vuonna. "Missä Miehet Ratsastaa" koputteli Suomen singlelistan kärkisijoille asti.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetonin "Myrskyntuoja" albumilistan ykköseksi.

 • Julkaistiin torstaina 27.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 946 kertaa
 • Bändit:

Teräsbetoni-bändin miehistö täydessä sotisovassa korpimetsän siimeksessä. Taivas on pilvinen ja synkkä. Miehiä neljä kappaletta, joista yksi kyyristelee etualalla. Heillä seipäitä, kirveitä ja muita aseita kourissaan. Kaikilla pitkät hiukset, osalla eläimTeräsbetoni on Pirkanmaalta

Sankariheviä soittava Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) nauttii tällä hetkellä Suomen virallisen albumilistan kärkisijan antimista, sillä yhtyeen hiljattain julkaisema kolmas pitkäsoitto, nimeltään "Myrskyntuoja", on kivunnut levylistalla korkeimmalle pallille. Tämän saavutuksen lisäksi yhtye on valittu edustamaan maatamme tämän vuoden Eurovision-laulukilpailuun voitettuaan finaalin 1. päivä kuluvaa kuukautta.

"Myrskyntuoja"-albumin tuottajana toimi Hiili Hiilesmaa. Hänhän on tuottanut Teräsbetonilta myös kultaa myyneen "Vaadimme metallia" -levyn, joka julkaistiin vuoden 2006 päivinä. Hiili Hiilesmaa on muovannut musiikkia uransa aikana sellaisille bändeille kuin HIM, Apocalyptica ja The 69 Eyes.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetoni: Missä miehet ratsastaa (video).

 • Julkaistiin torstaina 20.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2075 kertaa
 • Bändit:

Teräsbetonin 'Missä miehet ratsastaa' -singlen kansikuva. Siinä näkyy lähipotrettina ruskeakarvaisen hevosen silmä, jonka lähellä nahkaremmi ja kuvan alaosassa Teräsbetonin logo siniharmaana. Logon alla singlen nimi valkoisella.Singlen kansikuva

Tämä musiikkivideo suomalaiselta power metallia soittavalta Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) -bändiltä on musiikkivideo kappaleesta "Missä miehet ratsastaa". Se on oiva sensuroitu versio bändin uusimmasta musiikkivideosta, jonka yhtye päätyi laittamaan editoitavaksi viime viikon puolella. Musiikkivideo hyllytettiin orkesterin itsensä toimesta sen takia, ettei se ollut kyllin passeli Euroviisujen laulukilpailuun. Tässä versiossa "Missä miehet ratsastaa" -musiikkivideosta Teräsbetoni tarjoaa sellaisen version, josta on laitettu piiloon muun muassa paljaat rinnat. Utareiden esiintyminen kun on bändinkin puolella koettu olevan sellainen asia, että se saattaa aiheuttaa hämmennystä sivistyneessä maailmassa. "Missä miehet ratsastaa" kuullaan bändin tuoreimmalla studioalbumilla, joka on nimeltään "Myrskyntuoja". Albumi ilmestyi eilen torstaina. Kiekon voi hankkia esimerkiksi Levykauppa Äxästä.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetoni: "Missä miehet ratsastaa".

 • Julkaistiin perjantaina 22.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1532 kertaa
 • Bändit:

Teräsbetoni-bändin miehistö täydessä sotisovassa korpimetsän siimeksessä. Taivas on pilvinen ja synkkä. Miehiä neljä kappaletta, joista yksi kyyristelee etualalla. Heillä seipäitä, kirveitä ja muita aseita kourissaan. Kaikilla pitkät hiukset, osalla eläimPerustettu vuonna 2002

Sankarimetallibändi Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) taistelee tällä hetkellä voitosta maamme Euroviisujen esikarsinnassa. Bändiltä musiikin voimainmittelöön lähetettiin sellainen kappale kuin "Missä miehet ratsastaa". Sen sävelsi yhtyeen laulaja-basisti Jarkko Ahola. Biisiä voi kuunnella suoraan täältä.

Täällä Suomessa Euroviisujen laulukilpailua varten järjestään kolme semifinaalikierrosta esikarsintavaiheessa. Yksi niistä järjestetään tänään perjantaina — karsinnassa musisoi myös Teräsbetonin power metal -legioonat. Semifinaaleista selvineistä kappaleista värvätään finaalikierrokselle kahdeksan kappaletta. Finaali järjestetään helsinkiläisen Kulttuuritalon tiloissa ensi kuukauden ensimmäisenä päivänä. Voittaja saa kunnian esittää biisinsä Serbiassa, jossa vietetään Euroviisut 20. toukokuuta.

Lue koko julkaisu…

Teräsbetoni: Orjatar.

 • Julkaistiin torstaina 23.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1486 kertaa
 • Bändit:

Sankarimetallin lähettiläs Teräsbetoni (www.terasbetoni.com) julkaisi musiikkivideon tästä kappaleesta, joka on otettu albumilta "Metallitotuus", mikä julkaistiin viime vuoden huhtikuussa. "Metallitotuus" on Teräsbetonin debyyttialbumi. Bändi on perustettu Tampereella v. 2002. Tämänkin kappaleen sanoitukset ovat bändin tyylille ominaisia — ne herättävät lähinnä säälinsekaista hilpeyttä ja huvittuneisuutta.

Lue koko julkaisu…