Metallimusiikki.net

brymir

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen brymir liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin brymir. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin brymir liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lutakon liput nyt myös Tiketistä

  • Julkaistiin perjantaina 07.09.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1696 kertaa
  • Bändit: , ,

Pääsylippuja kaikkiin Lutakon tapahtumiin on nyt myynnissä myös Tiketissä. Lutakon ja Tiketin yhteistyön myötä ennakkolippuja Lutakon keikoille on mahdollisuus ostaa jatkossa vielä keikkapäivänäkin ja maksutavan sekä lipputyypin voi valita useista eri vaihtoehdoista. Netin lisäksi Tiketti toimii lähes 30:ssä myyntipisteessä ympäri Suomen. Jyväskylässä Tiketti toimii Levykauppa Äxän yhteydessä osoitteessa Väinönkatu 7. Myös kaikilta R-kioskeilta voi käydä noutamassa Tiketin nettikaupassa ostetun ja maksetun lipun.

Perinteisen toimipisteestä tai R-kioskilta noudettavan tai postitse tilattavan paperilipun sijaan on myös mahdollisuus tulostaa PDF-lippu itse tai tilata SMS-lippu matkapuhelimeesi. Maksutapoina nettikaupassa ovat verkkomaksu, luottokortti ja sähköpostilasku. Toimipisteissä maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron/Maestro, debit- ja credit-kortit. Lippujen hintoihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksut (alk. 1,5€/lippu). Tiketissä Lutakon liput ovat myynnissä aina keikkailtaan kello 18 saakka ellei toisin ole mainittu.

Lue koko julkaisu…

Nummirock 2012 — luonnollinen metallijuhannus

Järjestyksessään 26. Nummirock-festivaali juhlitaan perinteisesti yöttömän yön huumassa juhannuksena 21.–23.6.2012 Kauhajoen Nummijärvellä. Poissa asfalttiviidakoista ja kaupungeista, luonnon helmassa, juhlakansaa viihdyttämään saapuu joukko suomalaisia ja ulkolaisia hevikansan suosikkeja.

Juhannuspäivän kohokohta koetaan illan hämärtyessä, jolloin Sabaton (SWE) marssii lavalle ärjyen ilmoille tuoreimmat metalliset sotahuutonsa toukokuussa julkaistavalta albumilta. Toinen ruotsalaisvahvistus, Sparzanza, on tullut tutuksi muun muassa hiteillään "My world of sin" sekä "Temple of the red-eyed pigs". Myös Sparzanza tunnelmoi juhannuspäivänä Nummirockissa.

Lue koko julkaisu…