Metallimusiikki.net

construcdead

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen construcdead liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin construcdead. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin construcdead liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Construcdeadin kitaristi vaihtuu.

 • Julkaistiin sunnuntaina 18.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 878 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Construcdeadin kokoonpanosta. Kuvassa näkyy lauma muusikkoja seisomassa teräskaiteen takana rappusilla. Osalla jäsenistä aurinkolasit silmillä ja kesäajan vaatetusta yllään.Kuvassa Construcdead

Tukholmalainen Construcdead (www.construcdead.com) ilmoitti lauantaina, ettei yhtyettä 11 vuotta sitten perustamassa ollut kitaristi Christian Ericson enää kuulu ryhmän kokoonpanoon. Muusikko on eronnut yhtyeestä. Christian kiittää antamassaan lausunnossa Construcdeadia ja toivottaa bändille hyvää yötä. Hän toivottaa yhtyeelle parasta jatkoa. Kitaristin eroamisen syistä ei ole toistaiseksi mainittu sanallakaan. Tämä on jo toinen jäsen, joka poistettiin ruotsalaisyhtyeen remmistä elokuussa 2009 ilmestyneen albumin jälkeen. Yhtyeen neljäs kiekko, "Endless Echo", julkaistiin Black Lodge Recordsin kautta 21.8.2009 ja pian sen rantautumisen jälkeen rumpali Nicke Karlsson päätti vaihtaa maisemaa. Construcdeadin jäsenten mukaan rumpali ei tuntunut sopivalta persoonalta, eivätkä he tulleet toimeen keskenään. Rumpalin korvaajaksi kiinnitettiin Face Down -bändin jäsen Chris Barkensjö. Christian Ericsonin korvaajaa ei ole vielä nimetty.

Lue koko julkaisu…

Construcdead: "Endless Echo".

 • Julkaistiin maanantaina 29.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 972 kertaa
 • Bändit:

Construcdeadin "Endless Echo" -albumin kansikvuassa näkyy ruskeasävyinen valokuva korvesta, jossa utua ja kirkasta valoa puiden lomassa. Oikeassa alakulmassa valkoisella värillä albumin nimi ja vasemmassa yläkulmassa mustalla värillä Construcdeadin logo.Julkaistaan 21.8.2009

Tukholmalainen death ja thrash metallia loihtiva Construcdead (www.construcdead.com) tiedottaa albuminsa "Endless Echo" saavan julkaisuoperaation osakseen 21. elokuuta, kun Black Lodge Records tuuppaa tekeleen ihmisten ilmoille ainakin Euroopan alueella. Uutukaisen ensipainoksen kylkiäisenä tulee Construcdeadin logolla varustettu kangasmerkki, jota ei ole saatavilla muita väyliä pitkin. "Endless Echo" on seuraaja syyskuussa 2005 ilmestyneelle studio-opukselle "The Grand Machinery". Edellisenkin albumin julkaisi Black Lodgen luukuttajat. Uusimman albumin äänityshommat hoidettiin Not Quite Studiossa peräti kahden tuottajan avulla. Tuottajina olivat Klas Ideberg ja metallibändi Darkanessa soittava Peter Wildoer.

Lue koko julkaisu…

Construcdead sai albumin valmiiksi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 16.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 817 kertaa
 • Bändit:

Construcdead-bändin jäsenet sinisävyisessä kuvassa. Miehet seisovat kiviseinän tai -kasan edessä. Miehillä on yllään mustat paidat, joissa ei ole hihoja. Keulahahmolla on partaa ja mustat aurinkolasit silmillään.Death/thrash metallia

Tukholmalainen metallimiesten muodostama Construcdead (www.construcdead.com) manaa nettisivuillaan kaikkien kansojen tietoon, että nyt on tosi kyseessä. Vielä tässä vaiheessa nimetön pitkäsoitto saatiin hiljattain äänitettyä Peter Wildoerin ja Darkanen Klas Idebergin avustuksella Helsingborgissa sijaitsevassa studiossa. Bändi kertoo, että kiekko haluttiin äänittää ensin Not Quite Studioiden tiloissa, mutta valitettavasti huoneisto ryhtyi kirjaimellisesti tulvimaan vain päivää ennen kuin Construcdeadin jäsenten piti marssia paikalle. Tämän johdosta kiekko jouduttiin äänittämään toisessa studiossa Peterin ja Klasin avustuksella. Levylle taltioitiin yhteensä 13 kappaletta, mutta ryhmä ei tiedä vielä päätyvätkö kaikki ne albumin lopulliselle soittolistalle.

Lue koko julkaisu…

Construcdead aloitti äänittämisen.

 • Julkaistiin lauantaina 18.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 766 kertaa
 • Bändit:

Construcdeadin miehet seisovat rappusilla suurehkon rakennuksen edustalla. Kuvassa viisi miestä, joista kaikilla pitkä heviletti, osa pukeutunut mustiin vaatteisiin. Kuva on alhaalta ylöspäin, saaden miehet näyttämään suurilta.Työstää neljättä albumiaan

Ruotsalainen metalliryhmä Construcdead (www.construcdead.com) kertoo bändin lähteneen äskettäin Helsingborgin suuntaan, jossa se ryhtyy äänittelemään uusinta albumiaan. Bändi siirtyi Darkanen studioon, jossa yhtyettä äänitystöissä avustaa Peter Wildoer sekä Klas Ideberg. Yhtye lupaa yrittävänsä tiedottaa faneilleen tuoreimmat kuulumiset studiotilojen syövereistä ja albumin edistymisestä nettisivuillaan. Construcdead tietää kuitenkin jo nyt kertoa, että seuraava pitkäsoitto tulee olemaan mahtava. Kiekolla kuullaan ainakin kappaleet "Cataclysm", "Transfixed", "My Haven", "Tragic Kingdom", "A Godess Breachess Though Me", "Spiritual Shift", "The One Beside Me" ja "No Exit".

Lue koko julkaisu…

Construcdead harjoittelee basistin kanssa.

 • Julkaistiin maanantaina 04.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 882 kertaa
 • Bändit:

Viisi ruotsalaisen Construcdead-yhtyeen jäsentä seisoo ulkoilmassa rauta-aitaa vasten ja valkoisen taivaan alla. Miehillä melkein jokaisella pitkät hiukset ja osalla mustat vaatteet yllään. Keskimmäisellä hepulla mustat aurinkolasit silmillä ja suu irveesTekeillä uran neljäs albumi

Ruotsalainen metalliorkesteri Construcdead (www.construcdead.com) kertoo kotisivuillaan pari päivää sitten julkaistussa englanninkielisessä uutisessa, ettei bändillä ole vielä aavistustakaan siitä milloin albumi on tarkoitus äänittää. Viiveitä ja viivähdyksiä on ollut niin paljon, ettei bändi uskalla julkaista minkäänmuotoista suunnitelmaa kiekon valmistumisesta — levy on tarkoitus kuitenkin käydä taltioimassa jossain vaiheessa kuluvaa vuotta. Tällä hetkellä Construcdeadin kokoonpano harjoittelee biisien soittamista yhdessä uuden basistin, Thomas Fällgrenin, kanssa. Hän on aikaisemmin kuulunut Sins of Omission -nimisen bändin riveihin ja soittaa ilmeisesti näinäkin päivinä Cobolt Syndicatessa. Samassa uutisessa yhtye uutisoi, että CMH Management, jonka kanssa Construcdead solmi sopimuksen, tekee kovasti töitä metsästäessään orkesterille uusia keikkoja. Live-esiintymisiä koskevista suunnitelmista aiotaan kertoa tarkempia tietoja myöhemmin.

Lue koko julkaisu…

Construcdead studioon kesäkuussa.

 • Julkaistiin keskiviikkona 09.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 993 kertaa
 • Bändit:

Viisi Construcdead-yhtyeen jäsentä seisoo hiekkatiellä. Kuva on ruskeasävyinen. Miehillä yllään hihattomat mustat paidat ja mustat housut.Tukholmalainen bändi

Ruotsalainen Construcdead (www.construcdead.com) uutisoi aikovansa astua studioon kesäkuussa, jossa bändi ryhtyy työstämään uransa neljättä pitkäsoittoa. Albumilla tullaan kuulemaan ainakin kappaleet “Cataclysm”, “Transfixed”, “My Haven”, “Tragic Kingdom”, “A Godess Breaches Through Me”, “Spiritual Shift”, “The One Beside Me” ja “No Exit”.

Yhtye uutisoi aikaisemmin uuden albumin materiaalin olevan sellaista, joka vetoaa monentyyppisiin metallimusiikin ystäviin, mutta kertoo valtaosan uudesta materiaalista olevan erittäin nopeatempoista, raskasta ja rankkaa metallia. Kappaleiden seassa kuullaan sinne tänne ripoteltuja melodioita.

Lue koko julkaisu…

Construcdead: Wounded.

 • Julkaistiin keskiviikkona 21.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1176 kertaa
 • Bändit:

Construcdead-bändin jäsenet sinisävyisessä kuvassa. Miehet seisovat kiviseinän tai -kasan edessä. Miehillä on yllään mustat paidat, joissa ei ole hihoja. Keulahahmolla on partaa ja mustat aurinkolasit silmillään.Ruotsalaista metallimusiikkia Construcdead (www.construcdead.com) -bändiltä. Tämä musiikkivideo kappaleesta "Wounded" kuullaan mm. bändin vuonna 2003 julkaisemalla "Violadead"-albumilla. Kappale esiintyy myös parilla muullakin bändin julkaisulla.

Construcdead perustettiin vuonna 1999 Tukholmassa. Tuohon aikaan bändin kokoonpanoon kuului kitaristit Christian Rickard ja rumpali Erik.

Lue koko julkaisu…