Metallimusiikki.net

corpus mortale

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen corpus mortale liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin corpus mortale. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin corpus mortale liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Corpus Mortale nauhoittaa huhti-toukokuussa.

  • Julkaistiin lauantaina 16.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 667 kertaa
  • Bändit:

Kööpenhaminassa vaikuttava Corpus Mortale aikoo julkaista kolmannen death metal –albuminsa ennen tämän vuoden päättymistä. Tanskalaisnelikko on kirjoittamassa biisimateriaalia, jota aiotaan ryhtyä nauhoittamaan huhti- tai toukokuun tienoilla. Aikaisemmin yhtye veikkasi pääsevänsä äänittämään jo heti vuoden alusta, mutta se ei tule toteutumaan. Useita kappaleita on vielä viimeisteltävä eikä ryhmä aio hätäillä sen suhteen, sillä deadlineja ei ole asetettu eikä studioaikaa vielä varattu. Corpus Mortalen järjestyksessä kolmas albumi sisältää ainakin kappaleet "Feasting Upon Souls", "Tempt Not The Knife" ja "Enthralled".

Uusi albumi tulee olemaan seuraaja marraskuussa 2007 Pohjois-Amerikassa ja helmikuussa 2008 Euroopassa julkaistulle "A New Species of Deviants" -levylle. Tämän albumin ilmestyttyä ryhmän sisällä tapahtui merkittäviä muutoksia kokoonpanossa, kun rumpalina 14 vuotta toiminut mies päätti poistua yhtyeestä. Myös kummatkin kitaristit vaihtuivat kiekon ilmestymisen jälkeen.

Lue koko julkaisu…

Corpus Mortale: "A New Species of Deviant".

  • Julkaistiin keskiviikkona 08.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 692 kertaa
  • Bändit:

Neljä vaaleahiuksista, pitkähiuksista, Corpus Mortale -bändin miesjäsentä seisoo mustuuden edustalla. Miehillä on silmiensä edessä mustat aurinkolasit. Heillä on yllään mustat vaatteet, he ovat vaaleaihoisia.CM on nelikko

Tanskalainen äärimmäisyyksiin pyrkivä Corpus Mortale (www.corpusmortale.com) julkaisee pitkästä aikaa uuden albumin, mikä on järjestyksessä bändin toinen pitkäsoitto. Kiekko kantaa nimeä "A New Species of Deviant" ja se ilmestyy syyskuun lopussa Neurotic Recordsin käsikynkässä. Kiekon kansitaiteesta vastaa levy-yhtiön oma taiteilija Joel Sta. Yhtye uutisoi MySpace-sivuillaan saaneensa heinäkuussa tietää bändin levy-yhtiön aikovan julkaista albumista normaalin version lisäksi myös rajoitetun slipcase-painoksen, mikä sisältää eri grafiikat kuin albumin tavallinen versio.

Bändin debyyttialbumi, "With Lewd Demeanor", julkaistiin myös Neuroticin syövereistä vuoden 2003 aikana.

Lue koko julkaisu…