Metallimusiikki.net

diablerie

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen diablerie liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin diablerie. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin diablerie liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Proteus presents Perkeleellinen Perjantai

Galaksit ja galigulat järkkyvät keskikesän kuumimpana ja hekumaisimpana heinäkuun perjantai iltana, kun PRKL Club ja Proteus tarjoavat teille kesän kuumimman industrial metal -illan! PRKL Clubin lauteilla koettelevat voimiaan illan aikana; Turmion Kätilöiden laulaja ja pääasiallinen biisintekijä MC Raaka Pee erittäin harvinaisella DJ-esiintymisellä, mustan metallin yhtye Diablerie, juuri esikoisalbuminsa julkaissut industrial metallia soittava ErilaZ, helsinkiläisen Infektio Clubin resident, tiskijukka DJ emanon sekä Proteus itse. Tiedossa on tiukat turnajaiset kaikille raskaan musiikin ja huumorin ystäville! Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-sivuilta.

Lue koko julkaisu…

Diablerie äänittää albumin demoja.

  • Julkaistiin tiistaina 10.06.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1355 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen bändikuva Diablerie-yhtyeestä, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta metallistia. Metallistit seisovat ulkoilmassa valkoisen taivaan alla. Miesten takana näkyy valkoista karahkametsää.Kuva: Ville Juurikkala

Kotimainen industrial metal -akti Diablerie (www.diablerie.info) tiedotti taannoin nauhoittavansa nyt seuraavan studioalbumina demoversioita. Levylle on luotu 12 biisiä valmiiksi, joista neljä aiotaan valita lähetettäväksi levy-yhtiöille ja kaksi niistä julkaistaan bändin MySpace-sivuilla. Ryhmä uutisoi tulevansa purkittamaan lisäksi cover-version Dismantled-jyrmin värssystä "Extirpation" ja päivitetyn version kappaleesta "Weltschmerz". Viimeksi mainittu päivitys biisiin tehdään bändin puheiden mukaan vain sen takia, että debyyttialbumilla kuultava versio biisistä on yksinkertaisesti kauhea. Kappaleessa on kuitenkin Diablerien mukaan potkua, joten biisi ansaitsee tulla kopeloiduksi.

Lue koko julkaisu…