Metallimusiikki.net

einherjer

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen einherjer liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin einherjer. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin einherjer liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Einherjer: "Nørrøn".

 • Julkaistiin lauantaina 30.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 942 kertaa
 • Bändit:

"Nørrøn"-albumin etukannessa ruskeasävyinen piirros puusta, jonka juuret ovat kuolleet ja oksatkin lehdettömät. Kuvan alaosassa lukee Einherjer ja sen alla pienemmällä "Nørrøn".Julkaistaan 9.9.2011

Norjalainen viikinkimetalliyhtye Einherjer on oslolaisen levy-yhtiön Indie Recordingsin mukaan valmistautumassa julkaisemaan odotetun albuminsa. Kahdeksan vuoden takainen "Blot"-levy tulee saamaan 9.9. seuraajan "Nørrøn"-nimisen comebackin muodossa. Sitä varten Ronathe H. Bryniltä tilattu kansitaide näkyy oikealla puolen. Varsinainen biisimateriaali ikuistetiin Studio Borealiksen uumenissa yhtyeen laulajan Frode Glesnesin hoidettu tuotantopuolen ja Matt Hyden miksaamisen. Einherjerin rumpali Gerhard Storesund paljastaa tämän levyn aiheuttaneen luomisprosessinsa varrella paljon iloa ja epätoivoa. Hän toivoo kaiken siihen vuodetun veren, hien ja kovan työn heijastuvan kuuntelukokemukseen. Bändi pyrkii luomaan jotain originaalia, kaunista ja eeppistä samanaikaisesti koettaen säilyttää raa’an, päälle pyrkivän viikinkimetallihengin mukana.

Lue koko julkaisu…

Einherjer Indie Recordingsille.

 • Julkaistiin lauantaina 11.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 934 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen viikinkimetallibändi Einherjer kertoi perjantaina levytyssopimuksen syntyneen ensi vuoden keväällä julkaistavaa albumia varten. Einherjer solmi levytyssopimuksen Indie Recordingsin kanssa. Sopimus kattaa useiden albumien esille tuomisen. Tarkkaa levymäärää ei ole kerrottu. Bändin mukaan Indie Recordings on alallaan yksi omistautuneimmista, innostuneimmista ja ahkerimmista levy-yhtiöistä.

Einherjer kertoo olevansa yksi niistä metallibändeistä, jotka ensimmäisinä ryhtyivät käyttämään musiikissaan viikinkiteemoja ja Norjan alueella eläviä muinaistaruja. Niinpä Einherjer katsoo olevansa yksi viikinkimetallin perustajista. Bändin nimi viittaa einherjareihin, jotka ovat taistelussa kuolleiden sotilaiden sieluja. Kun viikinkisoturi kaatui taistelussa, valkyriat kiikuttivat hänet Valhallaan osaksi einherjareiden sakkia.

Lue koko julkaisu…

Einherjer luo uutta albumia.

 • Julkaistiin perjantaina 01.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1135 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen viikinkimetallin oppi-isä Einherjer (www.einherjer.com) tiedotti torstaina aikovansa aloittaa uuden vuoden julkaisemalla pitkästä aikaa albumin. Yhtye ilmoittaa saaneensa tehdyksi viimeisen vuoden varrella muutamia erinomaisia festivaaliesiintymisiä, joista kruununkiveksi osoittautui Wacken Open Airin konsertti. Esiintymisten ohessa Einherjer vietti pitkän palan vuotta kirjoitellessaan uusia biisejä. Kappaleita on nyt kylliksi. Seuraava vaihe on käynnistymässä. Einherjer siirtyy Studio Borealiksen tiloihin nyt tammikuussa ja nauhoittaa siellä ensimmäisen uuden albumin seitsemään vuoteen. Uutukaislevyllä ei ole vielä nimeä. Se tulee olemaan seuraaja syyskuussa 2003 Tabu Recordingsin kautta esiin tuodulle "Blot"-levylle.

Lue koko julkaisu…

Einherjer: Ironbound.

 • Julkaistiin torstaina 05.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1393 kertaa
 • Bändit:

Amon Amarthin ohella tarjotaan katseltavaksi ja kuunneltavaksi Einherjerin (www.einherjer.com) viikinkimetallia kappaleen "Ironbound" muodossa. Loistavaa musiikkia, etenkin vokalistin korina on erittäin vakuuttavaa — itse video taas jättää katsojan hieman kylmäksi. Bändi on perustettu Norjassa jo vuoden 1993 tammikuussa.

Lue koko julkaisu…