Metallimusiikki.net

ihsahn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ihsahn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ihsahn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ihsahn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ihsahn julkaisi biisejä sooloalbumiltaan.

  • Julkaistiin keskiviikkona 28.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1188 kertaa
  • Bändit: ,

Ihsahnin "angL"-albumin kansikuva on musta ja hyvin koruton. Kuvassa hallitsevina elementteinä vaalealla värillä kirjoitettu artistin nimi vasemmalla ja sen oikealla puolen pystyviivan erottamana albumin nimi."angL" on ilmestynyt

Soolouran aloittanut edesmenneen Emperor-bändin vokalisti-kitaristi Ihsahn (www.ihsahn.com) laittoi hiljattain virallisille MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi kaksi kokonaista biisiä uudelta "angL"-sooloalbumiltaan, joka julkaistaan täällä Euroopassa tänään keskiviikkona. Levy ilmestyi Mnemosyne Productionsin / Candlelight Recordsin toimesta jo eilen Pohjois-Amerikan maissa. Soololevyltä nettiin laitetut kappaleet ovat:

  • "Misanthrope"
  • "Emancipation"

Biisit voi kuunnella Ihsahnin MySpace-sivuilla osoitteessa www.myspace.com/ihsahnmusic. Nettiin laitetut biisit eivät ole niitä, joissa Opethin keulahahmo Mikael Åkerfeldt vierailee. Opethin keulahahmohan osallistui Ihsahnin uuden pitkäsoiton luomistyöhön vierailemalla vain kappaleessa "Unhealer".

Lue koko julkaisu…

Ihsahn: "Angl".

  • Julkaistiin lauantaina 29.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1534 kertaa
  • Bändit: ,

Norjalainen Ihsahn (www.ihsahn.com), joka tunnetaan parhaiten edesmenneen Emperor-bändin laulajana ja kitaristina, on nyt nimennyt seuraavan sooloalbuminsa. Kiekko on mieheltä jo toinen soolo-opus. Sen nimi on "Angl". Kiekko on tarkoitus julkaista kevään keskivaiheilla Candlelight Recordsin toimesta. "Angl"-albumista tulee seuraaja vuoden 2006 puolella ilmestyneelle "The Adversary" -pitkäsoitolle. Artistin ensimmäinen soolokiekko rynni ilmestymisensä jälkeen Norjan virallisella albumilistalla sijalle n:o 33.

Candlelight Records kertoo Ihsahnin uuden sooloalbumin olevan tähän mennessä jo lähes valmis ja että vain viime silaukset odottavat tekijäänsä.

Lue koko julkaisu…