Metallimusiikki.net

illnath

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen illnath liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin illnath. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin illnath liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Illnathin uusikin laulaja on nainen

 • Julkaistiin maanantaina 27.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1229 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva, jossa kolme miestä seisoo naisen ympärillä.Keskellä Marika Hyldmar

Vuonna 1997 perustettu tanskalaisyhtye Illnath (www.illnath.dk) julkaisi 12. maaliskuuta "4 Shades of Me" -albuminsa. Nyt yhtye päätyi vaihtamaan vokalistiaan. Uusi laulaja on 21-vuotias Marika Hyldmar, joka valittiin koe-esiintymisen jälkeen joukon jatkoksi. Juutinmaalta kotoisin oleva nuori nainen aloitti metalliskenessä oman musiikin tekemisen vuonna 2012 perustetussa Machiavellian-yhtyeessään. Hän on lisäksi valokuvaaja eräässä rokkihenkisessä nettijulkaisussa. Hyldmarin musiikillisiksi vaikutteiksi nimetään Absu ja Skelletonwitch. Illnathin uusi vokalisti esiintyy hiljattain uudelleen äänitetyssä "Ravenous Crows" -kappaleessa, jonka päivitetty versio tunnetaan yksinkertaisesti nimellä "Crows". Biisiesitys löytyy Illnathin YouTube-kanavalta.

Lue koko julkaisu…

Illnathiin uusi rumpali ja kosketinsoittaja.

 • Julkaistiin maanantaina 03.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 885 kertaa
 • Bändit:

Melodista mustaa metallia kilkattava Illnath (www.illnath.dk) uutisoi lauantaina löytämistään korvausmiehistä, rumpalista ja kosketinsoittajasta. Yhtyeen riveistä poistettiin kuukausi sitten rumpalina toiminut Danni johtuen miehen kyvyttömyydestä omistautua bänditoiminnalle. Erottamisen syyksi Illnath kertoi sen, että rumpali perui live-esiintymisen vain viisi päivää ennen keikkaa voidakseen Illnathin sijaan soittaa keikan Svartsot-yhtyeensä kanssa. Tanskalaisyhtye soitti lupaamansa esiintymisen korvausmiehen turvin. Seuraavan esiintymisen rumpalina tullaan näkemään Huhle-niminen mies. Huhle on aikaisemmin soittanut Victimizerin, Deadly Sinsin ja Indoctrinationin riveissä samaa soitinta. Lisäksi hän on ollut vokalistina ja biisintekijänä Blackhornedissa.

Lue koko julkaisu…

Illnath miksaa albumia.

 • Julkaistiin maanantaina 18.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1032 kertaa
 • Bändit:

Illnath-bändin kuusi jäsentä ryhmäkuvassa mustaa taustaa vasten. Kuvassa viisi miestä ja yksi nainen. Miehillä yllään mustat vaatteet, naisella koristeellinen ja kuvioitu paita, jonka hihat käärittu kyynärtaipeisiin.Perustettu vuonna 1997

Tanskalainen sinfonista bm-räiskettä luova Illnath (www.illnath.dk) kertoo palanneensa Saksan Leipzigissä vietetystä Hellraiser-festivaaleilta. Nyt he odottavat kuumeisesti pääsevänsä soittamaan lisää keikkoja, joita on lvuassa Tanskan alueella elokuussa, jonka jälkeen Illnath operoi Euroopan-kiertueella yhdessä Dismemberin kanssa. Kiertueen jälkeen miehet marssivat Venäjän Pietariin marraskuussa — Illnath kertoo odottavansa erityisesti pääsyä Venäjälle. Keikkailun ohessa uutta Illnath-albumi valmistetaan. Tällä hetkellä levy on jo miksattavana. Se on pian valmis julkaistavaksi.

Lue koko julkaisu…

Illnath: rumpali albumille.

 • Julkaistiin keskiviikkona 31.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 781 kertaa
 • Bändit:

Illnath: Second Skin of HarlequinTanskalainen sinfonista black metallia rykivä Illnath (www.illnath.dk) on värvännyt rumpaliksi Reno Kiilerich -nimisen miehen, jonka tehtävä on soittaa rumpuja Illnath-bändin kolmannella albumilla, minkä nimi on "Three Nights in the Sewers of Sodom". Rumpali Kiilerich on entinen Dimmu Borgir -bändin jäsen ja tuttu mies myös kytköksistään sellaisiin bändeihin kuin Panzerchrist ja Dew-Scented.

Illnath äänittää tällä hetkellä uutta albumia Borgsing Studioissa ja sen kansitaiteesta tulee vastaamaan Wilhelm Steiner.

Lue koko julkaisu…