Metallimusiikki.net

madder mortem

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen madder mortem liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin madder mortem. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin madder mortem liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Madder Mortem: "Eight Ways".

 • Julkaistiin maanantaina 13.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1162 kertaa
 • Bändit:

Madder Mortemin albumin "Eight Ways" etukannessa maalaus vehreästä luonnosta, joka on sinisen pilvitaivaan alla. Maa on vuoristoinen ja sen seassa on hohtavia vesilammikoita. Kuvan yläosassa taivasta vasten yhtyeen logo, jonka alla albumin nimi. Kuvan alaJulkaistaan 18.5.2009

Viides norjalaisen doom metallia soittavan Madder Mortem (www.maddermortem.com) –bändin albumi on nimeltään "Eight Ways". Se on valmistunut julkaistavaksi toukokuun puolen välin jälkeen täällä Euroopassa. Pohjois-Amerikkaan albumi saapuu Peaceville Recordsin julkaisemana kuukautta myöhemmin. "Eight Ways" on jo toinen kiekko, jonka Madder Mortem julkaisee Peacevillen kautta. Levy on seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle "Desiderata"–albumille. Yhtye suitsuttaa uutukaisellaan kyenneensä kehittymään ja kasvamaan uusimmalla albumillaan, joka on epäilemättä Madder Mortemin uran tähänastisista saavutuksista suurin. Levyn 12 kappaletta ovat samanaikaisesti dynaamisia, tarttuvia ja kauniita sävellyksiä, joissa laulajatar Agnete Kirkevaagin henkeäsalpaava laulu pääsee hyvin esille. Madder Mortem tuotti albumin omatiomisesti ja nauhoitti sen useissa eri sijainneissa kesä- ja marraskuun välisenä aikana viime vuonna.

Lue koko julkaisu…

Madder Mortem valmistautuu äänittämään.

 • Julkaistiin torstaina 07.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 952 kertaa
 • Bändit:

Madder Mortemin joukot värivalokuvassa istuvat juhlakatetun pöydän ympärillä. Kvuassa neljä miestä ja yksi nainen. Miehillä pääsääntöisesti jokaisella mustat vaatteet, osalla pitkät hiukset ja partaa. Naisella pitkä musta heviletti ja tummanpunainen mekkoKuva: Kim Sølve

Eilen julkaisemassaan lausunnossa norjalainen Madder Mortem (www.maddermortem.com) kertoo olevansa edelleen hengissä ja hyvissä voimissa. Monet fanit ovat olleet huolissaan yhtyeestä juuri sen vuoksi, ettei bändi ole antanut kuulua mitään uutta itsestään pitkään aikaan. Nyt yhtye tyynnyttelee kuuntelijoitaan ja kertoo, ettei ole syytä huoleen. Syy, minkä vuoksi bändi on viettänyt hiljaiseloa, johtuu uuden musiikkimateriaalin kirjoittamisesta. Madder Mortem on tällä hetkellä viimeistelemässä uusia biisejä ennen kuin ryhtyy äänittämään niitä. Uusia kuulumisia jäsenet aikovat kertoa lähiaikoina kunhan nauhoitusurakka on päässyt vauhtiin.

Lue koko julkaisu…

Madder Mortem: My Name Is Silence.

 • Julkaistiin tiistaina 21.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1003 kertaa
 • Bändit:

Madder Mortemin neljä miestä seisoo yhden naisen vierellä. He ovat tummasävyisessä promokuvassa keskellä suurten vuoren rinteiden edustaa. Taustalla pilviä ja vihertävää taivasta. Miehet ja nainen pukeutuneet mustiin vaatteisiin.Kuva: Christian Ruud

Vuonna 1993 perustettu norjalainen progemetallia mättävä Madder Mortem (www.maddermortem.com) tarjoaa "My Name Is Silence" -nimisellä musiikkivideollaan kauhuelokuvamaisen elämyksen, jossa varjot ja tummasävyinen musiikki yrittävät pimentää kuulijansa & katsojansa mielen.

Bändin tuorein albumi on nimeltään "Desiderata". Se julkaistiin vuoden 2006 maaliskuussa Peaceville Recordsin kautta. Levy äänitettiin ruotsalaisen Studio Fredmanin syövereissä ja Space Valley Studioiden Tiloissa. Kiekon masterointivaihe hoidettiin pois päiväjärjestyksessä Norjan Oslossa sijaitsevan Strype Audion suunnalla. Tämä biisi kuullaan yhtyeen "My Name Is Silence" -nimisellä single-julkaisulla, joka sisältää nimikkobiisinsä lisäksi kolme muuta biisiä. Sinkulla kuultavat kappaleet "All For You" ja "Winterview" ovat aikaisemmin julkaisemattomia ja ne kuullaan vain tällä levyllä. Molemmat biisit äänitettiin viime vuoden helmikuussa, mutta ne kirjoitettiin jo vuoden 1994 paikkeilla demoa "Days In Sorrow" varten.

Lue koko julkaisu…