Metallimusiikki.net

masquerage

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen masquerage liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin masquerage. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin masquerage liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Masqueragen kitaristi ja rumpali haastattelussa

 • Julkaistiin maanantaina 21.01.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1954 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Masquerage-bändin jäsenistä seisomassa harmaataustaisessa valokuvassa junavaunun edustalla.Kuvassa Masquerage

Sain tilaisuuden haastatella sähköpostitse hyvässä nousussa olevaa, ja uuden levyn marraskuussa julkaissutta Masqueragea. Kysymyksiin vastailivat bändin kitaristi Kimmo Perämäki ja rumpali Marko Ylä-Häkkinen.

Uransa alussa Unchained-nimellä tunnettu ryhmä valmisteli viimeisimmän albumin ilmestymistä lohkaisemalla siltä digitaalisen singlen "When The World Comes Closer". Albumin ilmestymistä juhlistettiin Kuortaneella julkaisujuhlan muodossa 23.11. ja sen jälkeen joulukuussa yhtye nähtiin keikkalavoilla pariin otteeseen.

Lue koko julkaisu…

Masquerage: "Backstabber"

 • Levyarvostelu julkaistiin tiistaina 04.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1732 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva liituraitapukuun pukeutuneesta henkilöstä, joka pitää selkänsä takana keittiöveistä. Kuvan alaosassa keltaisella värillä Masquerage-logo ja sen alla valkoisella albumin nimi.Julkaistiin 23.11.2012

Masquerage on eteläpohjalainen, musiikillisesti omalaatuinen, melodinen heavy-yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat tahkonneet musiikkia jo 15 vuotta ja "Backstabber" on yhtyeen kolmas pitkäsoitto. Tämänkertaisella levyllään kaverit asettavat tavoitteet korkealle, ja onkin aika kuunnella, toteutuvatko odotukset.

Masqueragen "Backstabber" ilmestyi 23. marraskuuta. Se löytyy Levykauppa Äxän ja CDON.comin lisäksi useista muistakin nettipuodeista. Yhtye nähdään livenä joulukuussa soittamassa Tuurissa 28.12. ja 31.12. Seinäjoella.

Lue koko julkaisu…

Masquerage: Moonlight Time.

 • Julkaistiin lauantaina 25.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1906 kertaa
 • Bändit:

Bändikuva Masqueragen joukoista. Kuvassa viisi muusikkoa, joilla pääosin mustaa vaatetta yllään ja osalla kitarat ja bassokitarat mukana. He seisovat nurmikolla vehreän puuston edustalla.Kuva: Marika Lahdenperä

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Masquerage (www.masquerage.net) julkaisi tämän musiikkivideonsa biisistään "Moonlight Time" Internetissä kesäkuun puolen välin tienoilla. Musiikkivideo laskettiin YouTuben lisäksi ladattavaksi myös Masqueragen virallisille nettisivuille RAR-paketissa, joka sisältää myös saman kappaleen audiotiedoston ja bändikuvia. Hieman yli neljän minuutin pituinen musiikkivideo on Aku Rahkosen kirjoittama, kuvaama ja ohjaama. Videoksi päätynyt biisi on samalla Masqueragen toukokuussa 2008 julkaiseman studioalbumin nimi. Yhtyeen uran järjestyksessä toinen pitkäsoitto nauhoitettiin talvella 2007–2008 ja se sisältää yhdeksän biisiä. Levy on seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle debyyttialbumille "Work-Holic-Fool".

Lue koko julkaisu…