Metallimusiikki.net

mortemia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mortemia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mortemia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mortemia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mortemia: "Misere Mortem".

Mortemian albumin "Misere Mortem" etukannessa valokuva mustahuppuisesta hahmosta, jonka kasvot peitetty valkoisiin käärinliinoihin ja jonka silmien kohdalla valuu liinoihin punaiset rannut. Kuvan alaosassa lukee valkoisin hohtavin kirjaimin sekä MortemianJulkaistaan 26.2.2010

Norjalaismuusikko Morten Velandin uusin musiikillinen aluevaltaus on Mortemia. Se on goottimetallia loihtiva bändiprojekti, joka tulee tarjoamaan ensimmäisen täyslaidallisen annoksen meininkiään helmikuussa. Napalm Records aikoo julkaista norjalaismuusikon debyyttialbumin "Misere Mortem" 26. päivä helmikuuta. Toisin kuihn Velandin Tristaniassa ja Sireniassa, Mortemia ei aio käyttää lainkaan naislaulajan ääntä vaan ainoastaan miesvokalistin ääntelyä yhdessä dramaattisen laulukuoron kanssa. Klassisen musiikin elementein höystetyltä albumilta on lohkaistu avausraita "The One I Once Was" kuunneltavaksi Mortemian MySpace-sivuille.

Ennen Mortemiaa sen perustanut Morten Veland perusti Sirenian vuonna 2001. Yhtye on tähän mennessä julkaissut neljä studioalbumia ja yhden EP-levyn. Yhtye on lisäksi keikkaillut ympäri planeettaa ja käväissyt useiden eri maiden levylistojen kärkisijoilla.

Lue koko julkaisu…