Metallimusiikki.net

noumena

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen noumena liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin noumena. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin noumena liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Noumena julkaisee uutta materiaalia ja keikkoja talvelle.

  • Julkaistiin lauantaina 26.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1220 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva Noumenasta veden äärellä kivikossa seisomassa.Kuva: Kristina Sundman

Alun perin Ähtäristä kotoisin oleva Noumena (www.noumena.info) ponnistaa taas lauteille. Parhaillaan Noumena valmistelee seuraavaa levyään vuonna 2006 ilmestyneen "Anatomy of Life" -levyn jälkeen ja tekee muutaman keikan siinä sivussa. "Anatomy of Life" ja sitä edeltänyt "Absence" vuodelta 2005 olivat uraa uurtavia teoksia suomalaisessa metallimaisemassa. Näiden menestyneiden levyjen myötä Noumena kiersi Euroopassakin, mutta on viimeiset pari vuotta viettänyt rauhallisempaa elämää ja keikkaillut harvoissa ja hyvin valituissa tilaisuuksissa.

Tulevana talvena Noumena kuitenkin valtaa Suomi-neidon reittä pitkin kivuten ja saalistus alkaa joulukuussa, kun Noumena nähdään kovassa seurassa Sadistin, Vesanian ja Ram-Zetin kanssa Disentertainmentin järjestämässä Helvation Festivalissa Helsingissä. Noumena toimii samalla koko tämänvuotisen Helvationin avaajana ja pistää kartiot tötterölle ja yleisön kontilleen perjantaina 9.12.2011.

Lue koko julkaisu…

Helvation Festivalin aikataulut julkaistu.

Toista kertaa Helsingin DOMissa Disentertainmentin toimesta järjestettävän Helvation Festivalin aikataulut on julkaistu. Kaksipäivästä musiikkitapahtumaa vietetään perjantaina 9. ja lauantaina 10. joulukuuta. Ulkomaisille esiintyjille on annettu niin paljon soittoaikaa kuin he itse pyysivät. Illan viimeisten esiintyjien keikat kestävät vähintään 75 minuuttia, Pestilencellä mahdollisesti selvästikin enemmän. Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti. Pääsylippuja myydään kaksipäiväiseen tapahtumaan Tiketistä 46 € hintaan, jolloin paikalle pääsee molempina päivinä. Mikäli lippuja jää jäljelle, ovelta ostettuna perjantain piletti on 23 ja lauantain 28 euroa. Ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Disentertainmentin nettisivuilta osoitteesta www.disentertainment.com.

Lue koko julkaisu…

Noumenalta uusi biisi.

  • Julkaistiin lauantaina 11.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1139 kertaa
  • Bändit:

Ryhmä miehiä seisoo veden äärellä suuressa rantalouhikossa valkoisen taivaan alla. Kuvassa näkyvillä miehillä, joita on viisi kappaletta, on pääosin pitkät hiukset ja mustaa yllä.Kuva: Kristina Sundman

Suomalainen metallibändi Noumena (www.noumena.info) ilmoitti eilen basistinsa Hannu Savolaisen suulla aikovansa ryhtyä säveltämään uutta musiikkimateriaalia ja järjestämään jälleen bänditreenejä hiljaisen kauden jälkeen. Yhtyeellä on tähän mennessä parikin uutta kappaletta kirjoitettuna ja lisää on tarkoitus luoda seuraavaa albumia varten. Noumena laittoi MySpace-sivujensa soittimeen demoasteisen version tuliterästä kappaleestaan "Sleep", jossa kuullaan yhtyeen uutta naislaulaja Suvi Uuraa. Vuorokauden varrella uusinta Noumenan biisiä, jonka kesto on lähes kuusi minuuttia, on käyty kuuntelemassa jo yli 500 kertaa.

Lue koko julkaisu…