Metallimusiikki.net

vesania

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vesania liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vesania. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vesania liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Helvation Festivalin aikataulut julkaistu.

Toista kertaa Helsingin DOMissa Disentertainmentin toimesta järjestettävän Helvation Festivalin aikataulut on julkaistu. Kaksipäivästä musiikkitapahtumaa vietetään perjantaina 9. ja lauantaina 10. joulukuuta. Ulkomaisille esiintyjille on annettu niin paljon soittoaikaa kuin he itse pyysivät. Illan viimeisten esiintyjien keikat kestävät vähintään 75 minuuttia, Pestilencellä mahdollisesti selvästikin enemmän. Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti. Pääsylippuja myydään kaksipäiväiseen tapahtumaan Tiketistä 46 € hintaan, jolloin paikalle pääsee molempina päivinä. Mikäli lippuja jää jäljelle, ovelta ostettuna perjantain piletti on 23 ja lauantain 28 euroa. Ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Disentertainmentin nettisivuilta osoitteesta www.disentertainment.com.

Lue koko julkaisu…

Helvation Festival 9.–10.12.2011 Helsingissä.

  • Julkaistiin sunnuntaina 28.08.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1544 kertaa
  • Bändit: , ,

Disentertainmentin viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestämä Helvation Festival palaa tällä kertaa rankemmissa merkeissä. Esiintyjien määrä on jälleen pidetty maltillisena kunnon settien ja tunnelman varmistamiseksi, sekä valinnoissa on jälleen pyritty musiikinharrastajia palvelevaan luovuuteen.

Perjantaina päävastuuta on jaettu kovalle kolmikolle. Ensinnäkin Puolasta saapuu sinfonisen black metallin messias Vesania. Yhtyeen jäsenien taustoista löytyy esimerkiksi Behemoth ja Dimmu Borgir. Lisäksi mukana menossa on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva progressiivista death metallia paiskova italialainen Sadist ja norjalainen avantgardepoppoo Ram-Zet. Päivän ja tapahtuman starttaa kotimainen tunnelmallista death metallia esittävä Noumena.

Lue koko julkaisu…

Vesania sai albumin valmiiksi.

  • Julkaistiin sunnuntaina 30.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 702 kertaa
  • Bändit:

Vesania-bändin harakanvarpaita muistuttava logo mustalla vitivalkoista taustaa vasten. Kirjaimet muistuttavat piikikkäitä orjantappuroita tai muita tikkumaisia piikkejä.Vesanian logo

Puolalainen black metal -divisioona Vesania (www.vesania.pl) sai valmiiksi kolmannen studioalbuminsa äänitystyöt Studio X:n tiloissa yhtyeen kotimaassa. Kiekko äänitettiin ja miksattiin yhteistyössä bändin ja Szymon Szechin kanssa helmi-kesäkuussa.

Nyt yhtyeen kitaristi-laulaja Orion lausuu uudesta "Distractive Killusions" -nimisestä pitkäsoitostaan, että viime kuukausien aikana bändillä on ollut rankkaa, sillä työsarkaa on ollut enemmänkin kuin riittävästi. Heillä kullakin on Vesanian lisäksi muita velvoitteita, mutta Orionin mukaan miehet ovat siltikin kyenneet pitämään bänditoiminnan kiitettävällä tasolla. He omistautuivat täysin albumin äänitystöiden ajaksi. Sen jälkeen kun Daray oli saanut levyn rumpukuviot taltioitua, aloitti yhtye kitaraosuuksien nauhoittamisen. Tällä kertaa käytettiin kitarana Gibsonin Les Paul Customia. Lopputulos on miehen mukaan kiitettävä, sillä kitaran melodiat ja murinat sointuvat mainiosti muiden instrumenttien ääntelyihin.

Lue koko julkaisu…