Metallimusiikki.net

novembre

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen novembre liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin novembre. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin novembre liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gothic Metal Palace peruutettiin.

  • Julkaistiin perjantaina 20.06.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1369 kertaa
  • Bändit: , ,

Kuusihenkisen Epica-yhtyeen jäsenet poseeraavat — kuvassa näkyy viisi miestä ja yksi nainen.Kuvassa Epica

Alankomaiden Zuidlareniin kaavailtu goottimetallin festivaali Gothic Metal Palace (www.gothicmetalpalace.com) on jouduttu perumaan heikosti sujuneen lipunmyynnin takia. Festivaalia oli tarkoitus viettää tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. Tämä ei ole ensimmäinen metallimusiikkifestivaali tänä vuonna, joka on kärsinyt odottamattoman kehnosta lipunmyynnistä. Metallimusiikki.net uutisoi tammikuussa Saksaan kaavaillun Up From The Ground -festivaalin peruuttamisesta ja sitten maaliskuussa alankomaalaisen Fields of Rockin perumisesta. Myös Progpower UK peruttiin. Tuorein heikon pääsylippujen myynnin vuoksi suljettu festivaali ennen Gothic Metal Palacea oli norjalainen Quart-festivaali, jonne oli värvätty esiintyjiksi sellaisia bändejä kuin Mayhem, Nile, The Dillinger Escape Plan, Keep Of Kalessin, Clutch, Cradle Of Filth sekä Blood Red Throne.

Lue koko julkaisu…

Novembre: "The Blue".

  • Julkaistiin tiistaina 25.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 892 kertaa
  • Bändit:

Kolme mustiin pukeutunutta Novembre-bändin miestä sinisävyistä koristeellista seinää tai verhoa vasten. Yksi etummaisena oikeassa alakulmassa sohvalla lojuva mies on parrakas. Muut kaksi miestä seisovat. Heistä jokaisella pitkät mustat hiukset.Roomalainen metallibändi

Italialainen Novembre (www.novembre.co.uk) uutisoi julkaisevansa uuden "The Blue" -nimisen albumin Peaceville Recordsin kautta marraskuun 5. päivä. Kiekko äänitettiin täällä Suomen suunnalla helsinkiläisessä Finnvox Studiossa tuottaja Mikko Karmilan avustuksella. Karmilahan on uransa aikana tehnyt töitä lukuisten maineikkaiden metalliyhtyiden kanssa, joista mainittavia ovat mm. kotimaiset Sentenced, Nightwish ja Amorphis. Novembren tuorein albumi näillä hetkillä on bändin viime vuonna julkaisema "Materia". Se julkaistiin Peaceville-levymerkin kautta, jota aikaisemmin vuoden 2002 paikkeilla "Dreams d’Azur" -albumi ilmestyi Century Media Recordsin tuuppaamana.

Lue koko julkaisu…