Metallimusiikki.net

epica

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen epica liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin epica. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin epica liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Epica vaihtoi maailmankiertueen nettilähetykseen

 • Julkaistiin tiistaina 05.03.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1192 kertaa
 • Bändit:

Hollantilainen sinfonista metallia soittava Epica juhlistaa tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan. Bändin tähän asti kunnianhimoisimmaksi projektiksi kuvailtu konsertti Retrospect on nimensä mukaan läpileikkaus bändin urasta ja se toteutetaan yhdessä 70-henkisen sinfoniaorkesterin ja kuoron kanssa maaliskuun 23. päivänä.

Massiivisen maailmankiertueen sijaan Epica saattaa juhlaesityksen faniensa ulottuville Hollannin Eindhovenista LiveMusicStagen kautta. Suora HD-tasoinen lähetys mahdollistaa ainutkertaiseksi jäävän konsertin seuraamisen ympäri maailmaa. Tapahtumaa on paikan päälle tulossa seuraamaan faneja yli 45:stä maasta, mutta järjestäjät uskovat, että suoran lähetyksen avulla tuo luku tullaan lähes tuplaamaan.

Lue koko julkaisu…

Epicalta lipsahti masterille väärä biisi.

 • Julkaistiin perjantaina 16.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1320 kertaa
 • Bändit:

Epican "Requiem for the Indifferent" -albumin etukannessa hitsimaskia pitävä kyborgi, jonka yllä Epica-logo.Julkaistiin 9.3.2012

Alankomaalainen Epica (www.epica.nl) tiedotti kahden ja puolen vuoden pituisen työrupeaman tulokseksi valmistuneen "Requiem for the Indifferent" -albumin antavan aihetta iloon. Samalla yhtye paljastaa, että albumin soittolistalle viimeiseksi laitetussa biisissä "Serenade of Self-Destruction" ei kuulu kaikkia siihen kuuluvia vokaaliosuuksia. Epica selittää tämän johtuvan siitä, että jotenkin biisin instrumentaalinen versio päätyi albumin masterille eikä virhettä huomattu ennen kuin albumi oli jo julkaistu. Sinfonista metallia soittava metalliryhmä ei halua syyttää ketään tapahtuneesta virheestä, vaikkakin myöntää kyseessä olleen ilmiselvä virhe. Levy-yhtiö Nuclear Blast Records tarjoaa kelvollista versiota "Serenade of Self-Destruction" -biisistä kuunneltavaksi ja ladattavaksi ilmaisena versiona sen nettisivuilta.

Lue koko julkaisu…

Epica: "Requiem for the Indifferent".

 • Julkaistiin perjantaina 02.12.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1266 kertaa
 • Bändit:

Sinfonista metallia tekevä Epica (www.epica.nl) kertoi eilen uransa viidennen studioalbumin julkaistavan Nuclear Blast Recordsin kautta 9. maaliskuuta 2012. Levy sai nimekseen "Requiem for the Indifferent". Nimi viittaa ihmiskunnan aikakauteen. Bändin mukaan me ihmiset emme voi enää haudata päätämme hiekkaan ja unohtaa mitä ympärillämme tapahtuu, sillä uskontojen ja kulttuurien, luonnonvoimien, sotien ja talouskriisinkin, johdosta asiat alkavat olla kontrolloimattomissa. Epica katsoo meidän kaikkien olevan linkitettyjä toisiimme ja sen vuoksi ne, jotka eivät halua tällaiseen uskoa, tulevat häviämään.

Lue koko julkaisu…

Epican haastattelu Tuskassa!

 • Julkaistiin tiistaina 30.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1539 kertaa
 • Bändit:

Alankomaiden sinfonisen metallin kärkinimi, Epica, saapui tähdittämään tämän vuoden Tuska-festivaalia. Bändillä on vahva ote omanlaiseensa musiikkiin, ja yhtye heittikin mainion keikan, jossa erityisesti laulajatar Simone Simons erottui edukseen. Sain tilaisuuden jutella Epican kitaristin, ja perustajajäsenen Mark Jansenin kanssa tovin, keikan jälkeen! Metallimusiikki.netissä julkaistiin aikaisemmin 24.7. samassa festivaalissa tehty Turisas-haastattelu. Helsingin Suvilahdessa vietetty Tuska Open Air keräsi yhteensä 28 000 metallifania paikalle.

Lue koko julkaisu…

Mayan: "Quarterpast".

"Quarterpast"-albumin etukannessa pukumies, jolla päässä verinen, ommeltu lampaan kallo. Taustalla näkyy pyramidien kaltaisia kivirakennelmia, joiden edustalla runsaasti ihmisiä, joiden päinä lampaiden päät.Julkaistaan 20.5.2011

Metallimusiikkia tekevä alankomaalaisyhtye MaYaN perustettiin entisen After Foreverin jäsenen ja nykyisen Epica-ryhmän kokoonpanossa vaikuttavan muusikon toimesta. Kolmanneksi pyöräksi liittyi Frank Schiphorst. Bändi otti nimensä mayojen korkeakulttuurin nimityksestä. Yhtye on nyt luonut valmiiksi debyyttialbumin. Se on nimeltään "Quarterpast". Se aiotaan julkaista CD:nä 20. toukokuuta Nuclear Blast Recordsin kautta. Musiikillisesti opus, joka luotiin viime vuoden aikana, on progressiivista metallia, jossa kuullaan vaikutteita death ja black metallista. Äänitteelle on maaniteltu kourallinen vierailevia muusikkoja, joista valtaosa on entisiä ja nykyisiä Epican ja After Foreverin soittajia. MayaN tuotantoon voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Epica: "Design Your Universe".

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1880 kertaa
 • Bändit:

Epican albumin "Design Your Universe" etukannessa haara-asennossa istuva nainen, jonka hiukset pöllyävät ilmassa. Kuvan yläosassa mustalla bändin logo ja sen alla pienellä präntillä albuminkin nimi. Taustalla näkyy laavaa ja sinistä kuplivaa ainetta.Julkaistaan 16.10.2009

Alankomaalainen Epica (www.epica.nl) julkaisee viidennen täyspitkän studiorykäisynsä kahdeksan päivän kuluttua. Yhtyeen viidennes albumi on nimeltään "Design Your Universe". Se nauhoitettiin Saksan Wolfsburgissa Gate Studion uumenissa tuottaja Sascha Paethin seurassa. Seuraaja vuonna 2007 julkaistulle "The Divine Conspiracy" -kiekolle julkaistaan ensimmäiseksi täällä Euroopassa 16. päivä lokakuuta Nuclear Blastin voimin ja sen jälkeen 3. marraskuuta myös Pohjois-Amerikan alueella. Uuden albumin tyylistä Epican kitaristi Mark Jansen puhuu omiaan vihjaamalla levyn käsittelevän kvanttifysiikkaa ja että tällä albumlla tullaan osoittamaan kuinka olemme kaikki kytköksissä toisiimme subatomisella tasolla. Suomalaisen Sonata Arctican Tony Kakko vihjasi aikaisemmin tulevansa lauleskelemaan tällä albumilla yhdessä Epican Simone Simonsin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Epican kitaristi erosi.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.12.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1416 kertaa
 • Bändit:

Epican kokoonpano tummaa taustaa vasten. Taustalla holvikaaria ja kivimuuria. Epican jäseniä kuvassa viisi kappaletta, joista kaikilla mustat vaatteet yllään. Keskimmäisenä punahiuksinen nainen. Muut ovat miehiä.Kuva: Rudy De Doncker

Alankomaalainen metalliryhmä Epica (www.epica.nl) räväytti ilmoille vain muutamia tunteja sitten tiedonannon, jonka mukaan 6,5 vuotta bändissä soittanut kitaristi Ad Sluijter on päättänyt erota bändistä. Hän soitti yhtyeessä vuodesta 2002 lähtien. Kitaristi kertoo kyenneen omistautumaan yhtyeelle aikaisemmin täysin rinnoin, jonka tuleksena Epica on saavuttanut muusikon mukaan sangen hienoja asioita lyhyessä ajassa. Sluijter mieltää uransa kohokohdaksi muodostuneen Epican uusimman "The Divine Conspiracy" -albumin julkaisemisen ja sen merkeissä tehdyt live-esiintymiset. Viime aikoina mies on kokenut, että kaiken yhtyeen saaman suosion takia Epican musiikki on jäänyt häneltä taka-alalle. Uutta biisiaineistoa ei ole tehty siinä määrin kuin kitaristi on toivonut. Hän haluaa kirjoittaa uusia biisejä ja kehittyä biisintekijänä, mutta se ei Epican kanssa onnistunut yhtyeen kiireisten keikka-aikataulujen takia.

Lue koko julkaisu…

Gothic Metal Palace peruutettiin.

 • Julkaistiin perjantaina 20.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1383 kertaa
 • Bändit: , ,

Kuusihenkisen Epica-yhtyeen jäsenet poseeraavat — kuvassa näkyy viisi miestä ja yksi nainen.Kuvassa Epica

Alankomaiden Zuidlareniin kaavailtu goottimetallin festivaali Gothic Metal Palace (www.gothicmetalpalace.com) on jouduttu perumaan heikosti sujuneen lipunmyynnin takia. Festivaalia oli tarkoitus viettää tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. Tämä ei ole ensimmäinen metallimusiikkifestivaali tänä vuonna, joka on kärsinyt odottamattoman kehnosta lipunmyynnistä. Metallimusiikki.net uutisoi tammikuussa Saksaan kaavaillun Up From The Ground -festivaalin peruuttamisesta ja sitten maaliskuussa alankomaalaisen Fields of Rockin perumisesta. Myös Progpower UK peruttiin. Tuorein heikon pääsylippujen myynnin vuoksi suljettu festivaali ennen Gothic Metal Palacea oli norjalainen Quart-festivaali, jonne oli värvätty esiintyjiksi sellaisia bändejä kuin Mayhem, Nile, The Dillinger Escape Plan, Keep Of Kalessin, Clutch, Cradle Of Filth sekä Blood Red Throne.

Lue koko julkaisu…

Voita liput Nightwishin Kaisaniemen keikalle 26.6.

Voita liput itsellesi ja ystävällesi Nightwishin Kaisaniemessä torstaina 26. kesäkuuta järjestettävään erikoiskonserttiin. Nightwishia lämmittelevät kotimainen Amorphis ja hollantilainen Epica. Kilpailussa on jaossa 20kpl kahden lipun paketteja. Osallistu kilpailuun osoitteessa www.metrolive.fi/clubmetro. Kilpailun tarjoavat yhteistyössä Finnish Metal Evens ja Metro Live. Konsertin aikataulu ja lisätietoa osoitteessa www.finnishmetalevents.fi.

Lue koko julkaisu…

Warbreed: "History Undone".

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1242 kertaa
 • Bändit: ,

Parin vuoden takainen bändivalokuva Warbreed-yhtyeen miehistöstä. Kuva on sävyltään vihertävä ja tummahko. Miehistöä kuvassa kuusi kappaletta. Miehillä arkivaatteet yllään. Tumma väri vaatteissa yleisin näky. Kuvan laidat pyöristetty, reunojen takana mustPressikuva parin vuoden takaa

Argentiinalainen death metal -ilmestys, joka Warbreed (www.warbreed.com.ar) -nimellä itseään tituleeraa, kertoo julkaisevansa sellaisen albumin kuin "HIstory Undone". Kiekko on orkesterin ensimmäinen pitkäsoitto. Sillä käy vierailemassa Epican kitaristi ja laulaja Mark Jansen. Mark lauloi levyllä kuultavaan kappaleeseen "Rotterdam in Flames" lauluosuudet yhdessä Warbreedin rääkyjä Guillermon kanssa.

"History Undone" –opuksen bändi äänitti maalis-toukokuussa ja sitten syys-marraskuussa viime vuonna Argentiinan La Nave de Oseberg –studioilla maan pääkaupungissa. Levy miksattiin ja masteroitiin bändin ja Martín Toledon toimesta saman laitoksen tiloissa kuin se äänitettiinkin tämän vuoden tammi- ja helmikuun aikana.

Lue koko julkaisu…

Epican Simone Simons ei lähde Pohjois-Amerikkaan.

 • Julkaistiin maanantaina 24.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1658 kertaa
 • Bändit:

Epican Simone Simons seisoo sivuprofiilikuvassa vehreää taustakuviota vasten yllään koristeellinen reikähihainen paita, jonka kangas on tummansininen. Naisella pitkät punertavat hiukset, jotka laskeutuvat hänen olkapäilleen ja yläselkään asti.Kuvassa Simone Simons<br />Kuva: Gabor Nijenhuis

Hollantilaisen sinfonista metallia soittavan Epica (www.epica.nl) -yhtyeen keulahahmo ja laulaja Simone Simons ei pääse osallistumaan bändin tulevalle kiertueelle Pohjois-Amerikkaan terveyssyiden takia. Simons sairastui hiljattain sairaalabakteeriin, josta Metallimusiikki.net kertoi tarkemmin tammikuun toisella viikolla. MRSA-bakteerin saanut laulajatar on jo viikkojen ajan lepuutellut tulehtunutta kehoaan. Parantuminen vaatii kuitenkin vielä enemmän aikaa, joten suuri osa tulevan kuukauden aikana kaavailluista keikoista jää häneltä kokematta. Simone Simonsille tehdyissä koetuloksissa kolme neljästä testistä on osoittautunut negatiiviseksi, joka on suuri edistysaskel sairaalabakteerin nujertamista ajatellen, mutta yksi testeistä oli kuitenkin positiivinen. Naisen terveyttä ei aiota riskeerata lähtemällä hänen kanssaan kiertueelle Amerikkaan, joten Simonen tilalla Epica aikoo käyttää reissun ajan korvaavaa vokalistia.

Lue koko julkaisu…

Epica: Feint.

 • Julkaistiin maanantaina 21.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1344 kertaa
 • Bändit:

Epican Simone Simons, jolla punaiset pitkät hiukset. Hän katsoo haikeana yläpuolelle. Naisesta näkyy ylävartalo ja kasvot, jotka tummansinistä kuvioitua taustaa vasten.Kuva: Angelique van Woerkom

Epica (www.epica.nl) tarjoaa eeppisen tarinan tällä "Feint"-musiikkivideollaan. Se on sinfoninen ja surumielinen kappale, jota haikeaääninen naislaulaja sävyttää. Epica on Hollannista. Se soittaa goottimetallia, tekee sen tyylikkäästi. Tämä biisi kuullaan yhtyeen kesäkuussa 2003 julkaisemalla "The Phantom Agony" -albumilla. Levyltä lohkaistiin myös single kappaleesta "Feint", minkä soittolistalta löytyy nimikkovärssyn lisäksi myös kolme muuta biisiä. Single ilmestyi tammikuussa 2004.

Bändi uutisoi kuluvan kuukauden 16. päivä joutuneensa tekemään muutamia muutoksia keikka-aikatauluunsa, sillä ryhmän laulajana toimiva Simone Simons on sairastunut sairaalabakteeriin, jonka johdosta naisen terveydentila on mennyt jatkuvasti huonompaan suuntaan. Tammikuuksi kaavaillut live-esiintymiset jouduttiin peruamaan kokonaan. Bändi on hyvin pahoillaan peruuntuneiden keikkojen vuoksi, mutta toteaa julkaisemassaan uutisessa, etteivät he halua vaarantaa Simonen terveyttä. Metallimusiikki.net tiedotti hiljattain Simone Simonsin saamasta MRSA-tartunnasta.

Lue koko julkaisu…

Epica: Simone Simons sai sairaalabakteerin.

 • Julkaistiin lauantaina 12.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1915 kertaa
 • Bändit:

Viisipäisen Epica-bändin kokoonpano tummasävyisessä valokuvassa, jossa neljä mustiin pukeutunutta miestä seisoo taka-alalla samalla kun etummaisena ja keskimmäisenä poseeraa valkoiseen paitaan sonnustautunut punapäinen nainen.Kuva: Rudy De Doncker

Sinfonista metallimusiikkia soittavan Epica (www.epica.nl) -bändin laulajatar Simone Simons vaikeroi saaneensa MRSA-sairaalabakteeritartunnan. Vuonna 1985 syntynyt nuori nainen kirjoittaa julkaisemassaan uutisessa, että jo kuukausien ajan hän on taistellut kaikenmaailman infektioita vastaan. Häntä on operoitu leikkauspöydällä monia kertoja. Lääkärit eivät vielä äsken osanneet kertoa mikä hänessä on vialla, mutta sairaalassa tehtyjen testien jälkeen Simonsista löytyi MRSA-infektio, joka on yleisesti tunnettu sairaalabakteeri. Siihen on hoitokeinot olemassa, jotka vaikuttavat Epican toimintaan sillä tavoin, ettei Simone tule osallistumaan bändin toimintaan ihan joka päivä. Hygienia-aikataulun noudattaminen on tällä hetkellä tärkeysjärjestyksessä ensimmäisellä sijalla.

Lue koko julkaisu…

Epica: Ariën van Weesenbeek vakituiseksi jäseneksi.

 • Julkaistiin tiistaina 04.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1311 kertaa
 • Bändit:

Kuusihenkisen Epica-yhtyeen jäsenet poseeraavat — kuvassa näkyy viisi miestä ja yksi nainen.Yhtye toiminut vuodesta 2002

Hollantilainen sinfonista metallia soittava Epica (www.epica.nl) uutisoi olevansa erittäin ylpeä ja iloinen rytmiryhmä voidessaan nyt kertoa, että sessiomuusikko jonka kanssa yhtye on tehnyt töitä vuoden päivät, on tästä lähtien vakituinen jäsen Epican joukoissa. Rumpaliksi värvättiin God Dethroned -bändistäkin tuttu Ariën van Weesenbeek. Epica kiittää edellistä rummuntakojaa, Koen Herfstia, joka avusti bändiä sen live-esiintymisissä viime kuukausien aikana.

Weesenbeek on vuonna 1980 syntynyt mies, joka on soittanut rumpuja jo 7-vuotiaasta lähtien. Tuolloin hän aloitti instrumenttiin tutustumisen kotikaupunkinsa musiikkikoulussa, jossa soittotaitoa hän päätyi opiskelemaan noin 12 vuoden ajan. God Dethronedin remmissä hän on vaikuttanut yli puolen vuosikymmenen ajan. Rumpali on soitellut GD:n kolmella albumilla ja tehnyt myös kohtuullisen nipun live-esiintymisiä sen kanssa.

Lue koko julkaisu…

Epica: Never Enough.

 • Julkaistiin sunnuntaina 05.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1286 kertaa
 • Bändit:

Bändikuva Epica-yhtyeen riveistä, johon kuuluu yhden punapäisen naisen lisäksi viisi mustiin pukeutunutta mieshenkilöä, joista jokaisella yllään hihattomat mustat paidat. He seisovat keskellä tummaa metsänlaitaa.Perustettu v. 2002

Hollantilainen sinfonista metallia mättävä Epica (www.epica.nl) julkaisi netissä "Never Enough" -musiikkivideostaan televisiossa soitettavan version. Kappale kuullaan yhtyeen uudella "The Divine Conspiracy" -albumilla, mikä on tarkoitus julkaista Euroopassa 10. syyskuuta, mutta Saksassa jo kolme päivää aikaisemmin ja Pohjois-Amerikassa 28. elokuuta. Albumin Euroopan-versiosta aiotaan Nuclear Blast Recordsin suunnitelmien mukaan julkaista normaalin version ohessa rajoitettu deluxe-versio, mikä sisältää bonuskappaleina sellaiset veisut kuin "Higher High" ja "Replica". Jälkimmäinen on cover-versio Fear Factorylta. Deluxe-painoksen sisälmyksien seasta tullaan löytämään myös musiikkivideoita sekä albumin "making-of" -materiaalia. Albumista julkaistaan myös vinyylipainos.

Lue koko julkaisu…

Epica: Quietus.

 • Julkaistiin perjantaina 22.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1464 kertaa
 • Bändit:

Kuusi Epica-bändin jäsentä seisoo rivissä mustaa taustaa vasten. Kuvassa viisi miestä ja yksi nainen, jolla pitkät punaiset hiukset. Kaikki hahmot pukeutuneet mustiin tai hyvin tummanvärisiin vaatteisiin.Kuva: Angelique van Woerkom

Alankomaalaisen naislaulajalla varustetun Epica (www.epica.nl) -bändin musiikkivideo "Quietus" edustaa bändin uran varhaisempaa tuotantoa, sillä kyseinen kappale kuultiin ensimmäisen kerran yhtyeen vuonna 2005 julkaisemalla "Consiqgn to the Oblivion" -albumilla. Tästä kappaleesta julkaistiin myös single-versio lokakuussa 2005.

Bändin musiikki on kohtalaisen samansuuntaista kuin After Forever -nimisellä yhtyeellä, mutta se selittynee sillä, että Epican kitaristi Mark Jansen soitti aikaisemmin samaa instrumenttia AF:in riveissä ennen siitä eroamistaan.

Lue koko julkaisu…

Epica: "The Divine Conspiracy".

 • Julkaistiin torstaina 07.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1440 kertaa
 • Bändit:

Bändikuva Epican riveistä, joihin kuuluu yhteensä neljä miestä ja yksi nainen. Nainen seisoo miesten keskellä, jotka ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin ja istuvat lattialla tummansinisen taustakankaan edessä. Nainen pitää käsiään hiuksissaan.Tulossa neljäs albumi

Hollantilainen naislaulajalla varustettu sinfonista metallia möyrivä Epica (www.epica.nl) kertoo julkaisevansa uuden "The Divine Conspiracy" -nimisen albuminsa Euroopassa syyskuun 10. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Saksassa levy kuitenkin kavahduttaa kaikkea kansaa jo 7. syyskuuta. Albumin soittolistalle on laitettu 13 kappaletta, joista ensimmäinen on intro ja viimeinen kiekon nimikkokappale. Täyspitkän tuotoksen miksasi Sascha Paeth. Levyllä käy vierailemassa God Dethronedin rumpali Ariën van Weesenbeek. Bändi ei ole vielä tähän päivään mennessä ilmoittanut vakituista rumpalia, joka korvaisi viime vuonna Epican remmistä eronneen Jeroen Simonsin.

Lue koko julkaisu…

Epica: "The Divine Conspiracy" ulos syyskuussa.

 • Julkaistiin torstaina 24.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1321 kertaa
 • Bändit:

Promokuva Epica-bändin jäsenistä, joita kuvassa kuusi kappaletta. Keskimmäisenä seisoo nainen, jolla pitkät hiukset. Kuvan taustalla suuria kivisiä kasvoja ja muita muinaisia rakennelmia. Miehillä yllään lyhythihaiset mustat paidat, naisella musta nahka-aPerustettu v. 2002

Hollantilaisen goottimetallia soittavan Epica (www.epica.nl) -yhtyeen uuden albumin, jonka nimi on "The Divine Conspiracy", julkaisuhetkeksi on määrätty Nuclear Blast Recordsin toimesta syyskuun 7. päivä Saksassa. Levy saapuu ihmisten ilmoille muualla Euroopassa oletettavasti 10. syyskuuta.

"The Divine Conspiracy" -rykäisyllä, jonka miksasi Sascha Paeth, käy vierailemassa God Dethroned -yhtyeen rummuntakoja Ariën van Weesenbeek. Bändi ei ole vielä tässä vaiheessa nimennyt uutta vakituista rumpalia, jonka tehtävä on korvata viime vuonna Epicasta eronnut Jeroen Simons.

Lue koko julkaisu…

Epica: Sensorium.

 • Julkaistiin maanantaina 20.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1438 kertaa
 • Bändit:

Tämä musiikkivideo, joka on tehty kappaleesta "Sensorium", on hollantilaisen Epica (www.epica.nl) -yhtyeen tuoretta tuotantoa. Musiikkivideo on ilmeisesti ensi kerran kuultu DVD:llä "We Will Take You With Us", joka on julkaistu syyskuussa 2004. Bändihän on perustettu vuoden 2002 tienoilla, jolloin After Forever -yhtyeestä eronnut kitaristi Mark Jansen perusti bändin. Epica soittaa sinfonista metallia. On huhuttu, että Epica-yhtyeen Simone Simons siirtyisi suomalaisen Nightwish-yhtyeen laulajaksi, mutta se on ilmeisesti vain huhu.

Lue koko julkaisu…

Epica ei vahvista huhuja — Simone Simons ei ole Nightwishin uusi laulaja.

 • Julkaistiin maanantaina 20.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2465 kertaa
 • Bändit:

Kuusihenkisen Epica-yhtyeen jäsenet poseeraavat — kuvassa näkyy viisi miestä ja yksi nainen.Hollantilainen sinfonista metallia soittava Epica (www.epica.nl) kieltää nettisivuillaan huhut, joiden mukaan kotimaisen Nightwish-yhtyeen uusi vokalisti olisi Simone Simons. Eräs suomalainen juorulehti oli aikaisemmin uutisoinut, että Nightwish-kokoonpanon Tuomas Holopainen olisi ollut bändin managerin, Ewo Rytkösen, kanssa yhteydessä Epica-yhtyeeseen. Epican nettisivuilla julkaistussa englanninkielisessä uutisessa kuitenkin vahvistetaan, ettei Simone Simons ole ollut yhteydessä Nightwishiin tai sen manageriin — näin ollen Simons ei ole liittymässä Nightwishin jäseneksi tahi jättämättä Epicaa.

Lue koko julkaisu…