Metallimusiikki.net

mayan

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mayan liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mayan. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mayan liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mayan: "Quarterpast".

"Quarterpast"-albumin etukannessa pukumies, jolla päässä verinen, ommeltu lampaan kallo. Taustalla näkyy pyramidien kaltaisia kivirakennelmia, joiden edustalla runsaasti ihmisiä, joiden päinä lampaiden päät.Julkaistaan 20.5.2011

Metallimusiikkia tekevä alankomaalaisyhtye MaYaN perustettiin entisen After Foreverin jäsenen ja nykyisen Epica-ryhmän kokoonpanossa vaikuttavan muusikon toimesta. Kolmanneksi pyöräksi liittyi Frank Schiphorst. Bändi otti nimensä mayojen korkeakulttuurin nimityksestä. Yhtye on nyt luonut valmiiksi debyyttialbumin. Se on nimeltään "Quarterpast". Se aiotaan julkaista CD:nä 20. toukokuuta Nuclear Blast Recordsin kautta. Musiikillisesti opus, joka luotiin viime vuoden aikana, on progressiivista metallia, jossa kuullaan vaikutteita death ja black metallista. Äänitteelle on maaniteltu kourallinen vierailevia muusikkoja, joista valtaosa on entisiä ja nykyisiä Epican ja After Foreverin soittajia. MayaN tuotantoon voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…