Metallimusiikki.net

warbreed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen warbreed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin warbreed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin warbreed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Warbreed: "History Undone".

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1225 kertaa
  • Bändit: ,

Parin vuoden takainen bändivalokuva Warbreed-yhtyeen miehistöstä. Kuva on sävyltään vihertävä ja tummahko. Miehistöä kuvassa kuusi kappaletta. Miehillä arkivaatteet yllään. Tumma väri vaatteissa yleisin näky. Kuvan laidat pyöristetty, reunojen takana mustPressikuva parin vuoden takaa

Argentiinalainen death metal -ilmestys, joka Warbreed (www.warbreed.com.ar) -nimellä itseään tituleeraa, kertoo julkaisevansa sellaisen albumin kuin "HIstory Undone". Kiekko on orkesterin ensimmäinen pitkäsoitto. Sillä käy vierailemassa Epican kitaristi ja laulaja Mark Jansen. Mark lauloi levyllä kuultavaan kappaleeseen "Rotterdam in Flames" lauluosuudet yhdessä Warbreedin rääkyjä Guillermon kanssa.

"History Undone" –opuksen bändi äänitti maalis-toukokuussa ja sitten syys-marraskuussa viime vuonna Argentiinan La Nave de Oseberg –studioilla maan pääkaupungissa. Levy miksattiin ja masteroitiin bändin ja Martín Toledon toimesta saman laitoksen tiloissa kuin se äänitettiinkin tämän vuoden tammi- ja helmikuun aikana.

Lue koko julkaisu…