Metallimusiikki.net

solefald

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen solefald liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin solefald. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin solefald liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Solefald: "Norrøn Livskunst".

  • Julkaistiin sunnuntaina 07.11.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 698 kertaa
  • Bändit:

"Norrøn Livskunst" -albumin kannessa koristeellinen, symmetrinen ja piirretty kansitaide. Kuvassa näkyy viivoja ristiin rastiin ja ympyränmuotoisia symboleita. Keskellä kuvaa lukee riimukirjaimia muistuttavalla fontilla Solefald.Julkaistaan 15.11.2010

Norjalainen mustaa metallia ja avant-gardea yhdistelevä Solefald tuo pian esille uuden studioalbumin. Yhtye kertoo 15. marraskuuta julkaistavan teoksen olevan uransa vahvin albumi. Se kertoo 1900-luvun alun Norjasta. Teos on nimeltään "Norrøn Livskunst". Albumin soittolistalla kuultava kappale "Vitets vitt i verdi" laitettiin hiljattain nettiin kuunneltavaksi. Kyseessä on uuden pitkäsoiton ensimmäinen single. Single ilmestyi digitaalisesti, kuten tulee ilmestymään myös "Norrøn Livskunst" -albumikin. Albumista prässätään lisäksi tavanomainen CD-versio ja 180-grammainen vinyylipainos. Bändin mukaan tämä kiekko kertoo nuoren valtion kulttuurin hahmottamisen aikakaudesta, ajasta, jolloin kirjoittajat, säveltäjät ja taidemaalarit ryhtyivät käsittelemään Norjan alueen mytologioita ja Eddaa sekä viikinkitaruja.

Lue koko julkaisu…

Solefald: "The Circular Drain".

  • Julkaistiin lauantaina 08.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 737 kertaa
  • Bändit:

Kaksi miestä seisoo vaaleata taustaa vasten. Taka-alalla miesten selkämysten taustalla suuri puumanen rakenne, ehkä laivan kokka. Miehet katsovat oikealle. Vasemmanpuoleisella vaaleat hiukset ja viikset sekä partaa, oikeanpuoleisella partaa ja viikset sekBlack-/progemetallia

Norjan Oslosta saapuva Solefald (www.solefald.org), jonka joukkoihin kuuluu Lars Are "Lazare" Nedland ja Cornelius von Jackhelln, valmistautuu nyt julkaisemaan kymmenvuotisen taipaleensa kunniaksi remix-albumin "The Circular Drain". Cornelius tiedottaa, että jo vuonna 1997 ilmestyneen debyyttialbumin "The Linear Scaffold" aikoihin kerrottiin saapuvan seuraaja nimeltään "The Circular Drain". Nyt kymmenen vuotta on vierähtänyt ja juhla-albumi on tarkoitus tuoda esiin. On kulunut ensimmäinen Solefaldin vuosikymmen. Pian julkaistavalla kiekolla kuullaan vuoden 1996 aikoihin ilmestyneen "Jernlov"-demokasetin sisälmykset sullottuna CD-levylle ensimmäistä kertaa ikinä. Tarjolla on siis neljä bändin varhaisimmista biiseistä. Kyseisestä demosta painettiin aikoinaan vain 300 kappaleen painos, joten kovin moni ei ole siitä päässyt nauttimaan. Tämä tulee kuitenkin korjaantumaan. "Jernlov"-demon uusintapainos on remasteroitu Endre Kirkesolan toimesta. Cornelius kertoo, että viritetyt biisit kuulostavat erinomaisen hyviltä. Tämän lisäksi "The Circular Drain" sisältää suuren joukon remix-versioita yhtyeen klassikoiksi muodostuneista biiseistä.

Lue koko julkaisu…