Metallimusiikki.net

thundra

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thundra liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thundra. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thundra liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Thundralta "Ignored by Fear".

  • Julkaistiin sunnuntaina 21.06.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 745 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen Thundra (www.thundra.net) tiedottaa uuden albuminsa nimeksi valitun "Ignored by Fear". Levyn kappalelistaa tai sen kansigrafiikkaa ei ole vielä paljastettu, mutta yhtye aikoo nekin saattaa fanikunnan verkkokalvoille lähitulevaisuudessa, sillä yhtyeen kolmannen studioalbumin virkaa tekevä tuotos on tarkoitus julkaista kesällä. Perjantaina albumia kerrottiin juuri miksattavan ja viimeisimpiä viilauksia tehtävän, joten albumi tullee valmistumaan ensi viikon puolella. "Ignored by Fear" -levyn masteroiminen on ruotsalaisen Dan Swanön homma. Opuksen julkaisee saksalainen Einheit Productions. Uutukainen on seuraaja helmikuussa 2006 ilmestyneelle "Worshipped by Chaos" -kiekolle, jonka toi levykauppoihin kreikkalaista perua oleva Black Lotus Records.

Lue koko julkaisu…

Thundralta albumi kesällä.

  • Julkaistiin sunnuntaina 10.05.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 651 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen black/death metallia rykivä Thundra (www.thundra.net) aloitti uuden albumin tekemisen helmikuussa 2009. Kiekon rumpuraidat purkitettiin talteen jo ensimmäisten kahdeksan tunnin varrella. Sittemmin levyn kappaleita varten on ehditty nauhoittamaan myös rytmi- ja soolokitarat ja akustisten kitaroiden sävelet. Lauluraitojen nauhoittamista yhtye kävi toteuttamassa huhtikuussa. Thundran uran järjestyksessä kolmas kiekko aiotaan saattaa ihmisten ilmoille kesäksi. Kiekko julkaistaan saksalaisen Einheit Productionsin kautta. Bändin varhaisempaa tuotantoa voi kuunnella kolmen kappaleen verran osoitteessa www.myspace.com/thundra.

Lue koko julkaisu…