Metallimusiikki.net

vader

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vader liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vader. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vader liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vaderilta albumi loppuvuodesta.

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1102 kertaa
 • Bändit:

Puolan Vader (www.vader.pl) uutisoi seuraavan studioalbuminsa luomistyön sujuvan sujuvasti suunnitelmien mukaan. Levyn äänitystyöt ovat käynnissä Hertz Studion tiloissa, jossa parasta aikaa yritetään purkittaa bassoraitoja. Alkaneen kuukauden alkuvaiheilla Vader pyrkii saamaan kaikki soitin- ja lauluraidat äänitettyä päästäkseen miksaamaan ja masteroimaan. "Welcome to the Morbid Reich" -nimen osakseen saaneen albumin äänitystyö starttasi huhtikuun alussa rumpujen nauhoittamisella. Juuri ennen levyn äänitysprosessin starttaamista yhtyeen uudeksi basistiksi nimettiin Hal-niminen heppu. Hän korvaa ryhmästä hiljattain eronneen ja bändissä parin vuoden pyrähdyksen tehneen Tomasz "Reyash" Rejekin. Vaderin rumpalikin on vaihtumassa. Yhtyeestä eroamassa oleva Pawel "Paul" Jaroszewicz kertoo haluavansa perhesyiden vuoksi vaihtaa maisemaa, mutta siitä huolimatta hän osallistui rumpujen äänittämiseen tulevalle albumille.

Lue koko julkaisu…

Vaderin rumpali ja basisti vaihtuivat.

 • Julkaistiin tiistaina 22.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1202 kertaa
 • Bändit:

Puolan Vader (www.vader.pl) tiedottaa kokoonpanossaan tapahtuneen historiallinen muutos, kun bändin rumpali ja basisti vaihtuivat. Yhtyeen basistina toiminut Tomasz "Reyash" Rejek päätti erota yhtyeestä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hän ehti toimia bändissä kahden vuoden ajan ja siitä Vaderin laulaja–kitaristi Piotr Wiwczarek häntä kiittääkin, mutta haluaa muistuttaa, että basisti ei eronnut vaan hänet erotettiin johtuen Reyashin viime aikaisen käytöksen vuoksi. Nyt rumpalina toiminut Pawel Jaroszewicz tiedottaa vaihtavansa maisemaa perhesyiden vuoksi. Mies ehti nauhoittaa Vaderin seuraavan "Welcome to the Morbid Reich" -levyn rumpuraidat ja aikoo lisäksi hoitaa keikkavelvoitteet touko–heinäkuun välisenä aikana. Sen jälkeen hänet korvataan 21-vuotiaalla englantilaismuusikolla, James Stewartilla, joka on aikaisemmin soittanut Divine Chaoksessa.

Lue koko julkaisu…

Vader: "Welcome to the Morbid Reich".

 • Julkaistiin keskiviikkona 16.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1560 kertaa
 • Bändit:

Puolalainen extreme metal -bändi Vader (www.vader.pl) aloitti uuden albumin ikuistamisen viime maanantaina. Sen äänitystyöt käynnistyivät rumpurakennelmien asentamisella Puolan Bialystokissa sijaitsevaan Hertz Studioon. Samassa studiossa on luotu aikaisemmin myös Behemothin levyjä. Vader käytti maanantai-iltapäivän rumpujen asentamiseen ja uusitun studion arkkitehtuuriin tutustumiseen. Tiistaina oli ensimmäinen varsinainen nauhoituspäivä. Yhtye suunnittelee nauhoittavansa yhdeksän tai 10 uutta biisiä albumille. Lisäksi luvassa on kolme bonusraitaa, joista yksi on uudistettu versio Vaderin klassikkokappaleesta ja loput kaksi ovat covereita. Lainakappaleiden yhtye povaa olevan melkoisen yllättäviä valintoja. Vader aikoo julkaista kotisivuillaan studiopäiväkirjassaan levyn luomisesta kertovia uutisia. Ensimmäinen työrupeama päättynee maaliskuun loppuun mennessä.

Lue koko julkaisu…

Vaderilta "Return To The Morbid Reich".

 • Julkaistiin torstaina 12.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1251 kertaa
 • Bändit:

Puolan Vader (< href="http://www.vader.pl/" rel="nofollow external" title="Vader-bändin nettisivuille">www.vader.pl) uutisoi aikaisemmin kutsuvansa tulevaa pitkäsoittoaan nimellä "Return The Morbid Reich" ja että sen äänitystyöt tullaan hoitamaan maalis–huhtikuussa 2011 Hertz Studion tiloissa. Nuclear Blast Recordsin kautta julkaistava levy on alustavasti ajateltu ilmestyväksi elo- tai syyskuussa ensi vuonna. Eilen Vaderin keulahahmo Peter kertoi, että uuden albumin myötä bändin imagoa tullaan muuttamaan. Muutokset eivät kuitenkaan tarkoita vokalistin mukaan esimerkiksi hiustyylin tai pukeutumisen "normalisoimista", vaan bändin death metal -tyylin nostamista entistä näkyvämmäksi. Peterin mukaan uusi pitkäsoitto ei ole huolimatta sen nimestä minkäänlainen uusintapainos "Morbid Reich" -kiekosta, sillä hän eivätkä muutkaan Vaderin jäsenet halua tehdä kerta toisensa jälkeen samanlaisia levyjä.

Lue koko julkaisu…

UnSun nauhoittaa uutta albumia.

 • Julkaistiin lauantaina 20.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1403 kertaa
 • Bändit: ,

Puolassa toimiva UnSun kertoi keskiviikkona ryhtyneensä työstämään taas albumia. Nyt luotava levy tulee tekemään seuraa pari vuotta sitten äänitetylle ja syyskuussa 2008 julkaistulle debyyttialbumille "The End of Life". Sen julkaisi Century Media Records. Sama levy-yhtiö edustaa UnSunia edelleen. Bändi tiedottaa uransa alkuvaiheessa epäilleensä tykkäävätkö fanit tällaisesta metallimusiikin tyylistä, jota naisvetoinen UnSun on luonut. Samanlaista epäilystä ei enää ole — entisen Vaderin kitaristin soitannalla varustettu UnSun keräsi jo uransa ensimmäiselle musiikkivideolle miljoona katselukertaa YouTubessa. Yhtye siirtyi eilen perjantaina studioon. Tarkempia tietoja nyt ikuistettavasta tekeleestä tullaan kertomaan myöhemmin. Sitä odotellessa bändin musiikilliseen tyyliin voi tutustua UnSunin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Vader: Never Say My Name.

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1961 kertaa
 • Bändit:

Vaderin albumin "Necropolis" etukannessa tummanruskea pohjaväri ja sen keskellä suuri koristeellinen ja yksityiskohtainen smyobli, joka muistuttaa käärmekasaa tai vastaavaa mötikkää. Kuvan yläosassa mustalla värillä Vaderin logo ja alaosassa pienellä prän

Puolan Vader (www.vader.pl) julkaisi uusimman musiikkivideonsa lyhytkestoiseen kappaleeseensa "Never Say My Name" Internetissä suurelle yleisölle eilen tiistaina. Tämä biisi sisältyy yhtyeen uusimman "Necropolis"-albumin kappalelistalle. Albumi julkaistiin Nuclear Blastin kautta hiljattain kahdessa eri formaatissa. Albumin normaali versio sisältää 11 biisiä, mutta erikoisempi painos on varustettu bonusbiiseillä ja -DVD:llä.

Tämä musiikkivideo on kolmen minuutin pituinen tarina vaihtoehtoisesta tulkinnasta, jossa kristittyjen Messias päättääkin ristillä roikkuessaan kääntää selkänsä ihmiskunnalle ja valita sitten manan maille painumisen. Tähän tarinaan yhtye haki vaikutteita Patrick Grahamin menestyskirjasta L‘Évangile Selon Satan.

Lue koko julkaisu…

Vader: "Necropolis".

 • Julkaistiin torstaina 23.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1975 kertaa
 • Bändit:

Vaderin promokuvassa neljä mustiin pukeutunutta ja pitkähiuksista hevimiestä seisoo ulkoilmassa lehtipuiden äärellä. Etualalla oleva mies katsoo mustien aurinkolasien läpi taivaalle.Kuva: Agnieszka Krysiuk

Puolalainen Vader (www.vader.pl) ilmoitti hiljattain tulevansa julkaisemaan uusimman albuminsa elokuun jälkimmäisellä puoliskolla, tai aivan elokuun lopussa, levy-yhtiö Nuclear Blast Recordsin avulla. Metallimiehet nauhoittavat nyt opustaan kotimaassaan Bialystokin pitäjässä sijaitsevan Hertz-studion tiloissa. "Necropolis"-nimisen albumin miksaajaksi on valittu tanskalainen Tue Madsen, joka on aikaisemmin viilannut musiikkia myös Moonspellille ja Heaven Shall Burnille. Madsen hoitaa miksaamisen Tanskan Antfarmin studioilla. Vader julkaisi hiljattain uuden osan videopäiväkirjastaan, jossa kerrotaan kiekon nauhoitusvaiheen etenemisestä, sekä soitetaanpa myös tarkoin valittuja näytteitä uusimman albumin kappaleista. Studiopäiväkirjan uusin osa, jossa on englanninkieliset tekstitykset, on katsottavissa suoraan täältä.

Lue koko julkaisu…

Vaderin kitaristi ja rumpali erosivat.

Vaderin promovalokuva ,jossa näkyy nelihenkinen miehistö tummassa tehdashallimaisessa tilassa. Miehistö pukeutunut mustiin, kaikilla pitkät hiukset. Jokaisella yllään lyhythihaiset mustat paidat.Jäljellä kaksi jäsentä

Puolalainen englanniksi laulava metallikolonna Vader (www.vader.pl) on joutunut odottamatta suuriin vaikeuksiin yhtyeen sisällä ilmenneen mieskadon takia. Yhtyeen rumpali Dariusz "Daray" Brzozowski yhdessä kitaristi Maurycy "Mauser" Stefanowiczin kanssa ovat eronneet Vaderista. Ilman ennakkovaroitusta tehdyt eroilmoitukset jättävät Vaderin rammaksi, sillä yhtyeessä toimii tällä hetkellä enää kaksi muusikkoa; laulaja-kitaristi Piotr "Peter" Wiwczarek sekä basisti Marcin "Novy" Nowak. Ryhmästä eronneen rumpalin huhutaan liittyvän norjalaisen black metal -bändi Dimmu Borgirin joukkoihin ja Mauser tullee jatkossa keskittymään omaan UnSun-sivuprojektiinsa. UnSun tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa "The End Of Life" ensi kuussa 22. päivä Century Media Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…

Vaderilta voimajuoma.

 • Julkaistiin torstaina 21.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1324 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Vaderista. Kuvassa näkyy neljä tummanpuhuvaa hevimuusikkoa, joista jokaisella tummaa yllä ja päässä pitkät heviletit. Taustalla näkyy synkkä ja ränsistynyt teollisuustila, halli, jota valaisee katonrajassa kulkeva ikkunarivi. Keskimmäinen mies huKuva: Agnieszka Krysiuk

Puolan dm-linjan veteraani Vader (www.vader.pl) uutisoi eilen 20. päivä yhdistäneensä voimat Hertz Polskan kanssa luodakseen ja tuodakseen esiin omalaatuisen energiajuoman. Limuhyllyihin tuotava voimajuoma tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Vader. Ensimmäisen kerran energiajuomaa on mahdollista ostaa bändin Varsovassa 30. päivä kuluvaa kuukautta soittaman keikan yhteydessä. Energianeste on osa metallibändin 25-vuotisen uran juhlistamista. Vader-energiajuoma tuodaan tarjolle ensisijaisesti puolalaiselle fanikunnalle, mutta neste saattaa virrata myös Suomeenkin. Tarkempia tietoja juoman kohtalosta kerrotaan tuonnempana. Valokuva juomatölkistä löytyy täältä.

Lue koko julkaisu…

UnSun Century Median huostaan.

 • Julkaistiin lauantaina 26.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2235 kertaa
 • Bändit: ,

Filip Zolynskin ottama valokuva Unsung-bändin laulajattaresta, jolla suuret rintavarustukset ja pitkät vaaleat hiukset. Naisella yllään oliivinvärinen korsetti, käsivarsissa mustat nahkarannekkeet ja tausta on tummanharmaa, musta.Kuva: Filip Zolynski

Century Media Records kiinnitti puolalaisen UnSun-yhtyeen tarjoamalla bändille maailmanlaajuista julkaisusopimusta, jonka Szczytnossa asuva Unsun hyväksyi hyvillä mielin. Metalliryhmä kommentoi virallisilla MySpace-sivuillaan olevansa erittäin tyytyväistä sakkia ja ylpeitä siitä, että he saavat julkaista musiikkiaan niinkin mainion musiikkitalon, kuin Century Median, kautta. CM on UnSunin mukaan sellainen levymerkki, joka on kokenut ja vakavarainen toimija musiikkialalla. UnSun tulee julkaisemaan maailmanlaajuisesti debyyttialbuminsa "The End of Life" 22. syyskuuta CM:n kautta. Yhtye tulee julkaisemaan sitä ennen musiikkivideon kappaleestaan "Whispers". Bändi aikoo siirtyä kiertueelle heti kun pitkäsoitto on laskettu fanikunnan ulottuvile.

Lue koko julkaisu…

Vader etsii basistia.

 • Julkaistiin tiistaina 17.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1300 kertaa
 • Bändit:

Vaderin promovalokuva ,jossa näkyy nelihenkinen miehistö tummassa tehdashallimaisessa tilassa. Miehistö pukeutunut mustiin, kaikilla pitkät hiukset. Jokaisella yllään lyhythihaiset mustat paidat.Kuva: Agnieszka Krysiuk

Puolanmaasta saapuva ja neljällä hengellä miehitetty Vader (www.vader.pl) tiedottaa basistinsa kyllästyneen yhtyeessä toimimiseen edellisen Euroopan-kiertueen jälkeen. Bassonikkari kuritti soitintaan yhtyeessä peräti viiden vuoden ajan, mutta nyt Novy, eli Marcin Nowak, päätti erota ryhmästä lopullisesti. Yhteistyön yhtye toteaa sujuneen erittäin hyvin aikojen halki, joten he toivottavat muusikolle vilpittömästi parhainta jatkoa hänen elämässään. Marcin erosi kuitenkin Vaderista huonolla hetkellä, sillä bändin tuleva Summer Slaughter Tour 2008 Yhdysvalloissa on vaakalaudalla tämän uutisen takia. Reissun yhtye on tarkoitus käydä murahtamassa yhdessä The Black Dahlia Murderin, Kataklysmin ja mm. Cryptopsyn kanssa. Vader on löytänyt tilapäisen basistin, joka tulee toimimaan Marcinin korvaajana ainakin osassa tulevista keikoista.

Lue koko julkaisu…

Vader: Sword of the Witcher.

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1898 kertaa
 • Bändit:

Vader-bändin pitkähiuksinen basisti seisoo tummanruskeaa ja ruosteista taustaa vasten ylävartalo paljaana ja hiukset vapaina. Miehellä kummallinen katse kun hänen ylävartalonsa on punaisen veren peitossa.Englanninkielistä death metallia

Puolalaisen Vaderin (www.vader.pl) tuorein biisi tähän mennessä on tämä "Sword of the Witcher", joka luotiin varta vasten videopeliä varten. Musiikkivideokin tukee videopelin kanssa muodostettua symbioosia, sillä videoleikkeen seassa vilahtaa Vader-yksikön lisäksi pelihahmoilta näyttäviä veijareita, jotka ilmeisesti esiintyvät The Witcher -nimisessä pelissä.

Bändin tuorein albumi on viime vuoden syyskuussa ilmestynyt "Impressions in Blood", mikä tarjoaa tusinan verran kappaleita. Kiekon Japanin-version bonusveisuksi yhtye valitsi Slayerin legendaarisen "Raining Blood" -biisin. Kiekko julkaistiin Regain Recordsin toimesta.

Lue koko julkaisu…

Vader kiertää Eurooppaa.

 • Julkaistiin tiistaina 18.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1164 kertaa
 • Bändit: ,

Vaderin Peter irvistelee kädet ojossa ja naama virneessä pitkät mustat hiukset kasvoillaan. Miehen taustalla punertava seinälevy, jossa veriroiskeet lentävät ilmassa kuin pysähtyneinä. Miehen ylävartalo paljas.Toiminut vuodesta 1986

Puolalainen veteraaniksi dm-musiikin saralla luettava Vader (www.vader.pl) uutisoi julkaisevansa 25-vuotisjuhlalevynsä lisäksi "...And Blood Was Shed on Warsaw" -DVD:n sekä huolella valitun kokoelman uudelleenäänitettyjä klassikkokappaleita, mutta sitä ennen bändi aikoo kuitenkin tarjota esileikkiä. Luvassa on nimittäin suurinpiirtein 25 konserttia täällä Euroopan alueella, jonka erikoisvieraana koko keikkaputken ajan toimii legendaarinen kreikkalaisryhmä Septic Flesh. Kyseinen rytmiryhmä keräsi hiljattain luunsa jälleen yhteen oltuaan tauolla hetken aikaa. Sen jälkeen Septic Flesh rynni solmimaan levytyssopimusta Season Of Mist -levymerkin kanssa. Se työstää tällä hetkellä seuraajaa bändin vuonna 2003 julkaisemalle "Sumerian Daemons" -albumille. Vader lupaa osaltansa paljastaa lähiaikoina tarkempia tietoja tulevasta kiertueesta.

Lue koko julkaisu…

Vader: lataa mp3-kappale.

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1593 kertaa
 • Bändit:

Mustanvärinen Vader-bändin logo valkoista taustaa vasten. Kirjaimet on osittain tuhrittu kuin musteroiskeiden ja raitojen avulla. Kirjaimet goottilaiset, ei versaaleja.Vaderin logo

Puolalainen death metal -rypäs Vader (www.vader.pl) julkaisi netissä uuden mp3-kappaleen tulevalta "And Blood Was Shed In Warsaw" -DVD-julkaisulta. Biisin "Helleluyah!!! (God Is Dead)" lisäksi "Warlords"-nimisen veisun voi ladata yhtyeen nettisivuilta. Tämä julkaisu tulee olemaan Vaderin järjestyksessä kolmas DVD-paketti. Se ilmestyy lokakuussa Metal Mind Productionsin kautta. Julkaisun sisälmyksien seassa sykkii bändin kuluvan vuoden helmikuussa tekemä taltiointi konsertista Stodola Clubissa, joka on dokumentti bändin viimeisestä keikasta, minkä se teki "Impressions in Blood" -albumin nimeen. Keikka taltioitiin ammattimaisten kuvaajien toimesta yhteensä seitsemän kameran turvin. Levyllä nähdään vierailevana muusikkona Orion, joka on jäsenenä kahdessa puolalaisessa metallibändissä; Vesaniassa ja Behemothissa.

Lue koko julkaisu…

Vader Venäjälle syyskuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 06.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1190 kertaa
 • Bändit:

Neljä Vader-bändin mustiin vaatteisiin sonnustautunutta miestä seisoo kirjaimellisesti keskellä suurta risukasaa. Yläosassa kuvaa näkyy hieman kirkkaansinistä taivasta, mutta itse pöpelikkö on lehdetön ja eloton.Nelihenkinen Vader

Kun syyskuu muljahtaa puolitiehen, aikoo puolalainen dm-joukkue Vader (www.vader.pl) siirtyä Venäjälle ja Valko-Venäjälle keikkailemaan osana "The Flaming Arts Festival 2007" -kiertuetta. Kyseessä on Massive Musicin organisoima minikiertue, jossa käy reissaamassa myös sellaiset bändit kuin Rotting Christ, Krisiun ja Incantation. Kiertue sisältää yhteensä seitsemän esiintymistä.

Vader kuvasi 12. helmikuuta soittamansa live-esiintymisen Puolan Varsovan Stodola Clubissa. Keikka on tarkoitus julkaista lokakuussa DVD:n muodossa Metal Mind Productionsin kautta. Kiekolle ei ole vielä ristitty nimeä.

Lue koko julkaisu…

Vader perui Wackenin.

Vader-bändin pääkallomainen symboli mustaa taustaa vasten. Kuvassa verenpunaisella näkyvä paljasta pääkallo, jonka ympärillä tribaalimaisia kuvioita. Kallon ympärillä kummallakin sivulla kaksi pienempää pääkalloa.Perustettu vuonna 1986

Puolan death metal -yrmy Vader (www.vader.pl) joutui peruuttamaan aikaisemmin lupaamansa esiintymisen tämän vuoden Wacken Open Air -tapahtumassa. Yhtye on pahoillaan esiintymistä odottaneiden fanien puolesta. Bändi esiintyy kuitenkin Saksan suunnalla seuraavasti:

 • 25. toukokuuta: Sundown Festival
 • 26. toukokuuta: Rock Hard Festival
 • 27. toukokuuta: Hellraiser Festival

Yhtye julkaisi maaliskuun lopussa uuden musiikkivideon netissä. Kyseessä on kappaleesta "Helleluyah (God Is Dead)" tehty visuaalisesti näyttävä ja musiikillisesti aggressiivinen rykäys.

Lue koko julkaisu…

Sundown Festival: Vader, Ensiferum...

Mustavalkoinen promokuva Born From Pain -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat huoneen nurkassa. Miehiä kuvassa viisi kappaletta.Kuvassa Born From Pain

Vader, Born From Pain ja Ensiferum on vahvistettu saksalaisen Sundown Festival -tapahtuman saapuvien orkesterien kokoelmaan. Festaria vietetään toukokuun 25.–26. päivä Saksan Abtsgmündissa. Samassa tapahtumassa tullaan näkymään myös mm. Korpiklaani, Vader, Bloodflowerz ja Heaven Shall Burn. Tarkempia tietoja SF:stä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.sundown-festival.de.

Lue koko julkaisu…

Vader: Helleluyah (God Is Dead).

 • Julkaistiin torstaina 29.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1764 kertaa
 • Bändit:

Vader-bändin Mauser seisoo ilman paitaa. Miehellä pitkät mustat hiukset. Rinnuksilla veriroiskeita. Miehen kasvojen edessä sataa veripisaroita.Vuonna 1986 perustettu Puolan Vader (www.vader.pl) julkaisi netissä tämän audiovisuaalisen taidonnäytteen, jonka tekemiseen on osallistunut useita puolalaisia ammattimiehiä. Musiikkivideon ohjasi Andrzej Wyrozebski, joka on eräs Puolan ylistetyimmistä tuottajista. Musiikkivideolla nähtävistä erikoisefekteistä ja lavasteista vastaa Janus Król. Janus on tuttu mies puolalaisesta fantasiaelokuvasta "Wiedzmin". "Helleluyah (God Is Dead)" -musiikkivideon kameramiehenä toimi Slawomir Panasewicz, joka on uransa aikana tehnyt töitä yli 140 videon kanssa. Tämä kappale kuullaan Vaderin "Impressions in Blood" -nimeä kantavalla albumilla, joka ilmestyi viime vuoden puolella.

Vader suunnittelee ja puuhailee 25-vuotisjuhlalevyn parissa, jossa kuullaan yhteensä 25 bändin itsensä valitsemaa biisiä, mitkä edustavat yhtyeen uran parhaimpia kappaleita. Kokoelmalevyn nimi on "25th Hour" ja sen mukana tulee CD:n lisäksi bonus-DVD.

Lue koko julkaisu…

Vader: juhlalevyn yksityiskohtia.

 • Julkaistiin torstaina 29.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1308 kertaa
 • Bändit:

Vader-yhtyeen keulahahmo seisoo ilman paitaa seinää vasten. Ilmassa lentelee veripisaroita ja miehen sormenpäät veriset. Miehellä pitkät tummat hiukset ja kasvoilla sekopäinen irvistys.Vader (www.vader.pl) astui puolalaiseen Hertz Studioon 15. päivä kuluvaa kuukautta. Bändi äänittää uudelleen 25 parhaaksi mieltämäänsä biisiä koko Vaderin musiikkiuran ajalta. Kappaleet isketään 25-vuotisjuhlalevylle, joka julkaistaan ensi vuonna. Kokoelmalevy tulee sisältämään myös DVD-levyn, jossa on runsaasti bonusmateriaalia, kuten arkistokuvaa bändistä, videokuvaa live-esiintymisistä yms.

Nyt yhtyeen keulahahmo, Piotr Wiwczarek, kommentoi kokoelmalevyn kehittymistä paljastamalla, että kaikkien biisien rumpuraidat on saatu äänitettyä aivan hetki sitten. Daray takoi rumpuja kuin viimeistä päivää: yli kaksikymmentä biisiä alle viikossa.

Lue koko julkaisu…

Vader 25-vuotias — kokoelmalevy ulos.

 • Julkaistiin maanantaina 19.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1324 kertaa
 • Bändit:

Vader-bändin Puolalainen Vader (www.vader.pl) astui 15. päivä kuluvaa kuukautta Hertz Studioon äänittääkseen 25 kappaletta bändin tulevalle juhlalevylle. Kokoelmalevy julkaistiin vuonna 2008, jolloin Vader-bändi on 25-vuotias. Juhlalevy sisältää myös DVD-levyn, jossa on runsaasti videokuvaa ja muuta bonusmateriaalia.

Lue koko julkaisu…

Vader: This Is The War.

 • Julkaistiin maanantaina 27.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1375 kertaa
 • Bändit:

Nelihenkisen Vader-yhtyeen jäsenet poseeraavat pöpelikössä.Puolalaisen Vader (www.vader.pl) -bändin tekemä musiikkivideo kappaleestaan "This Is The War" on tietokoneajan taidonnäyte — tietokoneella luodut animaatiot on sulautettu Vaderin kiivastempoiseen musiikkiin taidokkaasti. Vader on perustettu vuonna 1986 ja se on näinä päivinä eräs Euroopan tunnetuimmista death metal -bändeistä. Vader on tulossa esiintymään ensi vuoden Wacken Open Air -festareille. Star Wars -trilogian Darth Vader inspiroi bändin jäseniä valitsemaaan nimekseen "Vader".

Lue koko julkaisu…

Vader tulee Wackeniin.

 • Julkaistiin sunnuntaina 26.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1339 kertaa
 • Bändit:

Puolan death metal -legenda Vader on vahvistettu saapuvaksi ensi vuoden Wacken Open Air (www.wacken.com) -metallifestareille. Vuoden 2007 Wacken Open Air järjestetään Saksassa, Wacken-nimisellä paikkakunnalla, 2.–4. päivä elokuuta. Vader-bändin tuorein julkaisu, eli albumi nimeltään "Impressions in Blood", on kivunnut Puolan kansalliselle albumilistalle, sijalle n:o 8. "Impressions in Blood" äänitettiin puolalaisessa Hertz Studiossa ja sen kansitaiteesta vastaa kreikkalainen Seth, joka on tehnyt samoja hommia myös sellaisille bändeille kuin Paradise Lost ja Rotting Christ.

Lue koko julkaisu…