Metallimusiikki.net

zarthas

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen zarthas liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin zarthas. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin zarthas liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Zarthas: "Spit/Ignite"

 • Julkaistiin perjantaina 26.04.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1138 kertaa
 • Bändit:

"Spit/Ignite"-albumin etukannessa tummanpunainen tausta, jota vasten keltaisella värillä Zarthas-logo ja albumin nimi. Kuvan oikeassa reunassa punainen ihmishahmon piirros.Julkaistaan 7.6.2013

Oululainen electrorockin sanansaattaja Zarthas on viimeistellyt toisen studioalbuminsa "Spit/Ignite". Albumin julkaisee Violent Journey Records 7.6.2013.

Bändin metal-, electro-, ja paikoin progevaikutteinenkin raskas rock perustuu tulisiin sävellyksiin sekä sanoituksiin, jotka ruotivat pienen yksilön eloa maailmassa, jossa järjestelmä ei toimi.

Paraneeko maailma sillä, että järjestelmä poltetaan poroksi? Vai onko järjestelmän toimimattomuus seurausta jostain aivan muusta? Jostain joka on syvällä yksilössä itsessään?

"Spit/Ignite" on musiikillisia ääripäitä yhteen nitova tulileikki, joka alkuun aikansa kytee, roihahtaa ilmiliekkeihin, ja loppuun jättää vain tuhkat jäljelle.

Lue koko julkaisu…

Zarthas: Burnt shadows.

 • Julkaistiin perjantaina 30.11.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1957 kertaa
 • Bändit:

Oululainen Zarthas julkaisi musiikkivideon kappaleesta "Burnt shadows". Kappale antaa esimakua bändin tulevalta "Spit/Ignite"-levyltä. Videolla esiintyy myös Liekkiryhmä Tulikukka, Matahoops, sekä itävaltalainen tuliryhmä Dynamics. Yhdessä tuliryhmät ja Zarthas nähdään keikkalavoilla kesällä 2013. Musiikkivideo on tuotettu yhteistyössä Oulun seudun ammattikorkeakoulun kanssa.

Zarthas soittaa electro-, ja metal-vaikutteista rockia. Bändi on julkaissut ensilevynsä vuonna 2011. Liekkiryhmä Tulikukka on ihastuttanut kansaa energisillä live-esiintymisillään ympäri Suomen, ja parhaillaan ryhmän jäsenet tekevät keikkoja Espanjassa. Dynamics puolestaan on niittänyt mainetta muun muassa Itävallassa ja Slovakiassa.

Lue koko julkaisu…

Oululainen Zarthas julkaisi "Hope, Ecplised" -musiikkivideon.

 • Julkaistiin maanantaina 30.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1671 kertaa
 • Bändit:

Hämärä valokuva Zarthas-bändin kokoonpanosta seisomassa spottivalojen äärellä soittimet kourissaan.Kuvassa Zarthas

Oululainen Zarthas (www.zarthas.com) julkaisi musiikkivideon kappaleesta "Hope, Eclipsed". Biisi löytyy bändin "So Mote It Be" –debyyttilevyltä. Video on koskettava matka pienen poikalapsen yksinäiseen elämään, johon unelmat kuitenkin tuovat lohtua ja iloa. Toteutuksesta vastasivat Oulun seudun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikön opiskelijat. Teos on nähtävillä bändin YouTube-kanavalla. Zarthas soittaa heavyrockia electro-, ja metallivivahtein, eikä hillitty progeilukaan ole bändille mitenkään poikkeuksellista.

Lue koko julkaisu…

Zarthas: "So Mote It Be".

 • Levyarvostelu julkaistiin maanantaina 03.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1751 kertaa
 • Bändit:

"So Mote It Be" -albumin etukannessa piirros mustahiuksisesta sarjakuvahahmosta violettia ja sinistä taustaa vasten. Yläosassa Zarthas-logo ja alaosassa lukee "So Mote It Be" ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin toukokuussa 2011

Neljästä muusikosta koostuva Zarthas (www.zarthas.com) on Oulussa vaikuttava bändi, joka sai nykymuotonsa vuonna 2008. Ryhmä ehti toimia 1990-luvun puolen välin taitteesta lähtien muutaman vuoden ajan, joiden varrella Zarthakselta ilmestyi useita demoasteisia julkaisuja. Bändiläiset itse kertovat tyylinsä muodostuvan elektronisesta rockista, pop metallista, ja hitusen progestakin. Tämä, bändin ensimmäinen omakustanne, on työstetty vuonna 2010. Levy julkaistiin toukokuussa 2011. Kiekkoa myy Levykauppa Äxän lisäksi useat nettimusiikkikaupat, kuten Radio Rock Store, MTV3 Store ja Amazon.

Lue koko julkaisu…