Metallimusiikki.net

45 degree woman

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen 45 degree woman liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin 45 degree woman. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin 45 degree woman liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

45 Degree Woman Sauna Open Airissa 5.6.2009!

 • Julkaistiin sunnuntaina 14.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4850 kertaa
 • Bändit:

Valokuva 45 Degreew Omanin pitkähiuksisesta laulajasta ja taustalla soittavasta rumpalista. Rumpali hakkaa kepeillä peltejä ja pönttöjä. Laulaja laulaa mikrofoniin. Kuva on on otettu vinosti siten, että miehet ovat kuin nojaamassa oikealle. Taustalla spotKuva: Jouni Kautto

Helsinkiläinen 45 Degree Woman (www.45dw.com) -yhtye sai kunnian esiintyä alkuillasta Sauna-festivaalien pikkulavalla, tuoden näin lämpöä jäätävään säähän, ja sateen tuiverrukseen. Bändi hoiti homman mukavasti kotiin ja illan hämärtyessä oli aika saada bändin edustajat backstage-alueen lämpimään koppiin tekemään yhteenvedon yhtyeen nykytilanteesta ja vähän menneestäkin!

Lue koko julkaisu…

45 Degree Woman lämmittelee 3 Doors Downia.

 • Julkaistiin torstaina 06.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1151 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen pressikuva 45 Degree Womanin kuusihenkisestä kokoonpanosta. Kuvassa miehiä, joista osalla pitkät hiukset, mutta valtaosalla lyhyet letit. Kuvan molemmissa laidoissa suuria kaiutinpattereita ja niiden välissä sohva, jolla ja jonka takana mieKuva: Mikko Ryhänen

45 Degree Woman -yhtye on valittu lämmittelemään amerikkalaista 3 Doors Downia Helsingin Jäähalliin lauantaina 8.11.2008. 45 Degree Woman tullaan näkemään keikoilla myös HIMin kanssa loppuvuodesta Helldone-tapahtumissa:

 • 29.12.2008: Teatria (Oulu)
 • 30.12.2008: Pakkahuone (Tampere)
 • 31.12.2008: Tavastia (Helsinki)

Yhtyeen tuore kakkosalbumi "Revival" on pian valmis ja odotettavissa saapuvaksi kauppoihin alkuvuodesta 2009. Maistiaisia löytyy jo yhtyeen MySpace-sivuilta. Ensi vuoden alussa ilmestyvä pitkäsoitto on seuraaja debyyttialbumille "How To Handle The Pain", jonka bändi julkaisti helmikuussa 2007 Skandinaviassa, mutta maaliskuussa 2006 muualla maailmassa.

Lue koko julkaisu…

Helldone Festival 2006 Tavastialla.

Helldone 2006 (www.helldone.com) -musiikkitapahtuma järjestetään Helsingin Tavastialla kuluvan vuoden aivan viimeisimpinä päivinä. Tämän vuoden Helldone-tapahtumassa esiintyy mm. Cathedral (UK), Anathema, Diablo ja Katatonia.

Lue koko julkaisu…