Metallimusiikki.net

blake

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blake liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blake. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blake liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blake päättää hiljaiselon — uusi albumi syyskuussa!

 • Julkaistiin tiistaina 20.08.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3192 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jota vasten värikäs ja hyvin yksityiskohtainen piirros stetsonipäisestä ihmisolennosta. Kuvan yläosassa Blake-logo.Julkaistaan 6.6.2013

Helsinkiläinen Blake on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa kuudetta studioalbumiaan, joka julkaistaan — albumin järjestysnumeroa mukaillen — syyskuun kuudentena päivänä. "Taste Of Voodoo" -albumin maistiaisia päästään kuulemaan jo tällä viikolla: Blaken tyylin mukaisesti jyrähtävä "The Hell´s Ladder" -single kuullaan ensisoitossa Radio Rockin iltapäivässä! Single julkaistaan virallisesti tämän viikon perjantaina 23. elokuuta ja on silloin saatavilla iTunesista.

Aaro Seppovaaran johtaman Blaken riveissä on myös tehty kuluneen vuoden aikana miehistönvaihdoksia, joista tiedotetaan myöhemmin. "Taste Of Voodoo" -albumi on ennakkotilattavissa Blaken uudessa nettikaupassa, ennakkotilaussivu aukeaa tänään tiistaina 20.8. osoitteessa: www.kapanen-production-store.de.

Lue koko julkaisu…

Uusi Blake-rumpali julkistettu.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1683 kertaa
 • Bändit:

Blaken miehet seisovat pikimustaa taustaa vasten. Miehiä kuvassa neljä kappaletta. Kolme oikeanpuoleista kaljuja, vasemman laidan miehellä pitkät hiukset ja partaakin.Kuva: Joonas Brandt

Tänään Olympiastadionilla AC/DC:n kanssa räyhäävä Blake (www.blake.fi) vaihtoi rumpalia viikkoa ennen keikkaa. Yhtyeen uusi rumpali ja täysijäsen on Korak alias Kari Reini. Korak tunnetaan hyvin niin Backline Rentalin kuin 45 Degree Womanin ansiokkaana liiderinä. Blaken nokkamies Aaro Seppovaara, tunnettu perfektionisti ja kylmäpäinen päätöksentekijä, onnistui herättelemään ympäristöään äkillisellä päätöksellään juuri ennen bändin uran merkittävimmän esiintymisen kynnyksellä.

Rumpalin vaihdokseen ei liity sen suurempaa draamaa ja Villen kanssa päätös syntyi yhteisymmärryksessä. Kalenterit meni vaan niin ristiin, että ajauduimme tähän ratkaisuun. Blake vaatii nyt sitoutumista ja töitä tehdään täysillä. Korak on bändille vahvistus ja entuudestaan hyvä frendi, joten turvallisin mielin tulevaisuuteen — ja Stadikalle, liideri Seppovaara kommentoi vaihdosta.

Lue koko julkaisu…

Blake ja The Answer lämmittelevät AC/DC:tä Helsingissä.

 • Julkaistiin tiistaina 26.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1697 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen metallibändi Blake (www.blake.fi) ja Pohjois-Irlannista ponnistava The Answer lämmittelevät hard rockin jättiläisiin lukeutuvaa AC/DC:tä Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkona 17. kesäkuuta. Konsertti on loppuunmyyty.

Vuonna 2001 perustettu Blake julkaisi neljännen albuminsa "Sa7urnus" viime vuoden lopussa. Blake on tehnyt Suomessa yli 150 keikkaa ja esiintynyt mm. Black Label Societyn, Therapy?:n, sekä Iggy Popin kanssa. Lisäksi Blake on esiintynyt kahtena peräkkäisenä vuotena Helldone-festivaaleilla, vuosina 2006 ja 2007.

Lue koko julkaisu…

Blaken "Sa7urnus" kaupoissa 12.11.

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.10.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1596 kertaa
 • Bändit:

Blake-bändin "Sa7urnus"-nimisen albumin kansikuvassa näkyy astronautin pääkupu, jonka sisällä näkyy mustuuden keskellä ihmisen lihattoman pääkallon heijastus. Taustalla näkyy mustaa avaruutta. Bändin logo vasemmassa yläkulmassa ja albumin nimi kuvan alaosAlbumin kansitaide

Vuonna 2001 perustettu Blake (www.blake.fi) on edennyt jo neljännen täyspitkänsä julkaisuun. Stay Heavy Recordsin kautta julkaistava "Sa7urnus"-albumi on vahvasti teemalevy, joka rakentuu pahuuden ympärille. Levyn nimi juontaa vanhoihin legendoihin, jotka kertovat Saturnuksen olevan paholaisen tyyssija.

Blaken historiaan mahtuu varsin paljon ylistyssanoja ja mainetekoja. Bam Margera on käyttänyt kolmea Blaken kappaletta "Viva La Spring Brake" -ohjelmassaan. "Therapy?"-orkesterin laulaja Andy Cairns on nimennyt Blaken seuraavaksi suureksi Black Sabbathin perinteen jatkajaksi ja tulevaa albumia on jo nyt kehuttu parhaimmaksi Blake-albumiksi, joka tulee lunastamaan paikkansa yhtenä vuoden parhaista heavy-levyistä.

Lue koko julkaisu…

Helldone Festival 2006 Tavastialla.

Helldone 2006 (www.helldone.com) -musiikkitapahtuma järjestetään Helsingin Tavastialla kuluvan vuoden aivan viimeisimpinä päivinä. Tämän vuoden Helldone-tapahtumassa esiintyy mm. Cathedral (UK), Anathema, Diablo ja Katatonia.

Lue koko julkaisu…