Metallimusiikki.net

angel blake

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen angel blake liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin angel blake. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin angel blake liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Angel Blake: Defenseless.

 • Julkaistiin lauantaina 29.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1044 kertaa
 • Bändit:

Angel Blaken "The Defenseless" -albumin kansikuvassa näkyy mustalla laivalla keskellä katua seilaavaa tummanpuhuva Kuolema, jota muut kanssakulkijat eivät tunnu noteeraavan millään tavalla. Bändin logo ja albumin nimi kuvan yläosassa."The Descended"-albumin etukansi

Ruotsalaisen goottimetallibändi Angel Blaken (www.angelblake.com) uusin musiikkivideo on tämä näyttävä klippi kappaleesta "Defenseless". Se on samalla yhtyeen uudelta "The Descended" -albumilta lohkaistu esikoissingle. Tämä video on nelisen minuuttia kestävä värssy, joka henkeäsalpaavien visuaalisten välähdysten ja oivaltavien sointukulkujen lisäksi tarjoaa katsojalle metallibändissä harvinaisen näyn: kontrabasistin. Klassisen musiikin saralla tuttu soitin on integroitu bändin tyyliin saumattomasti, joten suuren puisen soittimen käyttäminen ei näytä tai kuulosta erityisen luonnottomalta.

"Defenseless" sisältyy yhtyeen 23. huhtikuuta Skandinaviassa julkaistavan "The Descended" -pitkäsoiton biisilistalle.

Lue koko julkaisu…

Angel Blake: "Defenseless"-sinkku online!

 • Julkaistiin lauantaina 29.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1013 kertaa
 • Bändit:

Angel Blake -bändin jäsenistö seisoo esiintymislavalla mustaa taustaa vasten. Keskimmäisenä laulaja ja hänen takanaan rumpali, vierillään basisti ja kitaristit.Kuva: Tobias Olsson

Tulevalta Angel Blaken (www.angelblake.com) toiselta albumilta "The Descended" on julkaistu ensimmäinen single, nimellä "Defenseless", bändin kotisivuilla. Tsekkaa biisi ja katso musiikkivideo! "The Descended" julkaistaan Skandinaviassa 23. huhtikuuta.

The Crown -yhtyeen legendaarisista tuhkista kasvoi muutama uusi kokoonpano metallisia rytmejä jatkamaan. Marko Tervonen perusti Angel Blaken kanavoimaan maailmalle hänen raskaita ja melankolisia biisejään. Bändin debyytti ”Angel Blake” julkaistiin vuonna 2006 Metal Blade Recordsin toimesta. Albumi jäi suorastaan huutamaan jatkoa ja hyvin pian sitä on luvassa!

Lue koko julkaisu…

Angel Blake miksaa albumiaan.

 • Julkaistiin lauantaina 19.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 905 kertaa
 • Bändit:

Valkoista taustaa vasten seisova lauma Angel Blake -bändin miehiä. Heitä kuvassa viisi kappaletta. Jokaisella mustat vaatteet yllään. Lähes kaikilla pitkä heviletti.Kuva: Tobias Olsson

Ruotsalainen Angel Blake (www.angelblake.com), jonka joukkoihin kuuluu The Crownin joukoista tuttu kitaristi Marko Tervonen, työstää tällä hetkellä uusinta albumiaan Tervosen omassa Studio MT:ssä, Ruotsissa. Kiekko on tarkoitus julkaista Dynamic Arts Recordsin kautta kuluvan vuoden huhtikuussa, mutta ennen albumin ilmestymistä yhtye aikoo tuoda esiin levyltä lohkaistun singlen kappaleesta "Defenseless". Single ilmestyy keväällä ennen albumia. Bändin keulahahmon virkaa toimittava Tervonen on kommentoinut pelehtineensä albumin miksauksen kanssa muutamien päivien ajan. Hän kertoo uskovansa löytäneensä nyt parhaan mahdollisen viritelmän tulevan albumin tuottamista varten, joten on tullut aika ruveta sanoista tekoihin. Kiekko on tarkoitus masteroida ensi viikon tiistaista alkaen Bohus Sound Studioilla.

Lue koko julkaisu…

Angel Blake: The Forsaken.

 • Julkaistiin tiistaina 02.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1438 kertaa
 • Bändit:

Hyvin kylmäsävyinen ryhmäkuva Angel Blake -nimisen metallibändin neljästä mustiin vaatteisiin pukeutuneesta miehestä. Etualalla Tervonen, jolla häijy katse, partaa ja taaksepäin kammatut hiukset. Miehillä kullakin yllään lyhyet mustat nahkatakit.Ruotsalaista goottimetallia

Angel Blake (www.angelblake.com), joka on ruotsalainen viisihenkinen goottiaineksia musiikissaan sulatteleva metallibändi, julkaisi aikoinaan netissä musiikkivideon kappaleestaan "The Forsaken". Biisi kuullaan ryhmän debyyttialbumilla, mikä on nimeltään "Angel Blake". Se julkaistiin viime vuoden puolella Metal Blade Recordsin toimesta. Kiekko äänitettiin Ruotsin Trollhättanissa sijaitsevan Studio MT:n tiloissa. Kyseessä on jo nimestäkin päätellen kitaristi Marko Tervosen oma studiokatakombi. Tervonen on samalla bändin keulahahmo. Hänet muistetaan parhaiten vuoden 2004 vaiheilla luhistuneen The Crown -bändin kitaristina.

Lue koko julkaisu…

Angel Blake äänittää 10 biisiä.

 • Julkaistiin tiistaina 02.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1163 kertaa
 • Bändit: ,

Tummasävyinen, sinisävyinen, valokuva Angel Blake -bändin keulahahmona toimviasta hevihemmosta. Hän seisoo mustiin vaatteisiin pukeutuneena jonkinlaista kiviseinää tai –muuria vasten. Miehellä taaksepäin kammatut mustat hiukset ja partaa.Äänittää lokakuussa

Ruotsalainen goottihenkistä metallia soittava Angel Blake (www.angelblake.com) tiedottaa kitaristi Marko Tervosen suulla työstävänsä tällä hetkellä viimeistä biisiä, mikä on tarkoitus sulloa yhtyeen uudelle vielä nimettömälle albumille. Kiekosta tulee seuraaja bändin debyyttialbumille "Angel Blake". Se äänitettiin ruotsalaisessa Tervosen studiossa, joka sijaitsee lähellä Trollhättania.

Uuden levyn soittolistalta löytyy pyöreät 10 biisiä. Sen jälkeen kun kaikkien biisien sanoitukset, nimet ja muut yksityiskohdat on viilattu lopulliseen muotoon, on bändin tarkoitus raahautua studiotilojen syövereihin äänittelemään kiekkoaan. Musiikkimateriaalia on luvassa 45-50 minuuttia. Albumin äänitystöiden bändi toivoo alkavan kuukauden sisällä.

Lue koko julkaisu…

Angel Blake erosi Metal Bladesta.

 • Julkaistiin sunnuntaina 11.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 909 kertaa
 • Bändit:

Angel Blake (www.angelblake.com) -yhtyeen kitaristi, Marko Tervonen, joka on entinen The Crown -bändin jäsen, kertoo AB:n MySpace-sivuilla julkaistussa uutisessa, että bändin sopimus Metal Bladen kanssa on päättynyt. Nyt bändi jatkaa ilman sitä. Samassa uutisessa mies kertoo olevansa tällä hetkellä esituotantovaiheessa. Tällä hetkellä hän on äänittänyt viisi biisiä. Viime viikonloppuna Angel Blaken laulaja, Tony Jelencovich, oli myös studiossa. Miehet saivat kaksi uutta biisiä valmiiksi. Seuraavaksi on vuorossa kolmen kappaleen viimeistely. Suunnitelmissa on lähettää demo sellaisille levy-yhtiöille, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta bändiä kohtaan. Tervonen toivoo levytyssopimuksen neuvottelujen pääsevän vauhtiin parin seuraavan kuukauden aikana.

Lue koko julkaisu…