Metallimusiikki.net

psilocybe larvae

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen psilocybe larvae liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin psilocybe larvae. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin psilocybe larvae liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Psilocybe Larvaen kitaristi ja rumpali vaihtuivat

 • Julkaistiin maanantaina 16.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3512 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva neljästä miehestä seisomassa ulkoilmassa kaupungissa korkean rakennuksen katolla.Kuvassa Psilocybe Larvae

Venäläinen Psilocybe Larvae (www.psilocybe-larvae.com) tiedottaa kesällä tapahtuneen kokoonpanossa muutos, kun kitaristi Andrey "Luke" Lukashkov ja rumpali Ilya "Alan" Piyaev siirtyivät syrjään. Jäljelle jääneet miehet arvostavat heidän tekemäänsä työtä bändin menestyksen eteen, mutta aika tuo tullessaan tarpeen tehdä muutoksia. Uusiksi jäseniksi nimettiin industrial metal -bändi Vergeltungin kokoonpanosta kitaristiksi Konstantin Kot’h ja rumpaliksi Evgeny "Evg" Trefilov. Bändi toivottaa parhainta jatkoa Andreylle ja Alanille, ja painottaa uusien jäsenten olevan taitavia muusikkoja, jotka auttavat Psilocybe Larvaeta saavuttamaan tavoitteensa.

Lue koko julkaisu…

Psilocybe Larvae: Trial By Fire.

 • Julkaistiin sunnuntaina 09.06.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 8758 kertaa
 • Bändit:

Suuri monilonkeroinen pallo, jossa monia silmiä, seisoo labyrintin takana.

Venäläinen Psilocybe Larvae (www.psilocybe-larvae.com) julkaisi marraskuussa 2012 viimeisimmän albuminsa "The Labyrinth of Penumbra". Nyt bändiltä valmistui tämä sarjakuvamainen musiikkivideo biisiinsä "Trial By Fire". Animaatiot toteutti Daria Korneeva.

Vuonna 1996 Viipurissa perustettu metalliryhmä soittaa metallia, jossa yhdistyvät doomin, death metallin ja progemetallin vaikutteita. Bändi tullaan näkemään Virossa kesäkuun lopussa järjestettävässä Hard Rock Laager -ulkoilmafestivaalissa.

Lue koko julkaisu…

Arvostelussa Psilocybe Larvae: "The Labyrinth of Penumbra"

 • Levyarvostelu julkaistiin perjantaina 07.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2475 kertaa
 • Bändit:

"The Labyrinth Of Penumbra" -albumin kansitaide. Kuvan toteutti A-Ra Design.Julkaistiin 5.11.2012

Venäjän Pietarista tulee melodista tummaa metallia soittava bändi, jonka nimeä ei ihan heti osaa lausua oikein. Psilocybe Larvae tekee eksperimentaalista, Borknagar-viboja omaavaa doom-, black- ja death- vaikutteista metallia. Musiikillisia kokeiluja ja äärimaailmoja avaavat bändit ovat aina haasteellisia ja kurahtelun riski on suuri. Psilocybe Larvae vaikuttaa kuitenkin olevan yksi niistä teknisesti hyvistä tapauksista, joita ei pysty lokeroimaan yhteen genreen tai muottiin.

Lue koko julkaisu…

Psilocybe Larvaelta keikkavideo "The Labyrinth Of Penumbra" -albumilta

 • Julkaistiin perjantaina 19.10.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1457 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Psilocybe Larvae -yhtyeen kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. Kuvan alaosassa etualalla yhtyeen logo.Kuvassa Psilocybe Larvae

Pietarista käsin toimiva Psilocybe Larvae (www.psilocybe-larvae.com) kävi esiintymässä Riiassa sijaitsevassa Melnā Piektdiena -klubissa, jossa yhtye soitti muun muassa uuden albumin soittolistalla kuultavan kappaleen "Shining Shambhala". Sen aikana Hannu Mikkola käytti videokameraansa filmaten viisiminuuttisen esiintymisen katsottavaksi nyt YouTubesta. Psilocybe Larvae aikoo julkaista seuraavan pitkäsoittonsa 6. marraskuuta 2012 italialaisen Build2Kill/Nadirin kautta. Ryhmä kävi syyskuun lopussa ennen Latviaan siirtymistä soittamassa kolme keikkaa Suomessa. Yhtye nähtiin Helsingissä, Porvoossa ja Kotkassa.

Lue koko julkaisu…

Psilocybe Larvae: "The Labyrinth Of Penumbra".

 • Julkaistiin sunnuntaina 25.12.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1504 kertaa
 • Bändit:

Venäjän Pietarista käsin toimiva Psilocybe Larvae (www.psilocybe-larvae.com) paljasti aikaisemmin tällä viikolla tietoja valmistamastaan studioalbumista. Bändille vuosi 2011 on ollut vaikea ja tapahtumarikas. Vuoden aikana yhtye on luonut uuden äänitteen ja aloittanut yhteistyön sessiorumpalin kanssa. Ryhmä valmisti uuden albumi, ja antoi sille nimen "The Labyrinth Of Penumbra". Se äänitettiin ja miksattiin Kontakt-studion tiloissa Yury Smirnovin valvonnassa, ja masteroitiin Mats Lindforsilla Cutting Room -pajassa. Kansitaiteen valmisti A-Ra Design. Metallibändi latasi Soundcloud-palveluun uutta tuotantoa, doom/death metallia, edustavan kappaleen "Soul Trekking". Biisin voi käydä kuuntelemassa suoraan täältä. Levylle ei ole vielä annettu julkaisupäivämäärää.

Lue koko julkaisu…

Psilocybe Larvae: "Non-Existence".

 • Levyarvostelu julkaistiin maanantaina 13.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2093 kertaa
 • Bändit:

Psilocybe Larvaen "Non-Existence"-kiekon etukannessa maalaus kalpeasta nuorukaisesta valkoiseen yöpukuun sonnustautuneena. Hän katselee kynttilänvalossa ovaalinmuotoiseen peiliin ja näkee vain kynttilän, ei omaa heijastustaan.Julkaistiin 14.12.2009

Venäjältä maailmalle ponnistava Psilocybe Larvae (www.psilocybe-larvae.com) on jo pitkän linjan tekijä. Yhtye kun on perustettu jo 1996, Viipurissa. Bändi on kokenut monia hiljaisempia aikoja, ja miehistönvaihdoksia, joista on kuitenkin selvitty nykykuntoon. Musiikkia on päätynyt monelle kokoelmalevylle, ja onpa bändi julkaissut puolenkymmentä pitkäsoittoakin. Nykyään bändillä on sopimus ja maailmanlaajuinen levitys Dark Harvest Recordsin kautta. Albumi julkaistiin alkuvuodesta 2008 Venäjällä, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä Mazzar Recordsin kautta. Dark Harvest Records toi albumin laajemman yleisön ulottuville viime vuoden joulukuussa.

Lue koko julkaisu…