Metallimusiikki.net

timo tolkki

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen timo tolkki liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin timo tolkki. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin timo tolkki liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

"Saana" varastettiin Timo Tolkilta.

Suomalaisessa power metal -yhtye Stratovariuksessa jo vuosikaudet vaikuttanut Timo Tolkki (www.tolkki.com) joutui kokemaan erittäin harmillisen takiskun vieraillessaan pari päivää sitten Helsingissä, jossa hän kävi teettämässä promootiokäyttöön tarkoitettavia valokuvia. Reissun aikana häneltä varastettiin laukku ja kitara. Kitara on purppuranvärinen Fender Stratocaster mallia Jeff Beck. Kitara on miehen mukaan erittäin arvokas, mutta senkin menettämistä enemmän häntä huolestuttaa se seikka, että varastettu laukku sisälsi koko "Saana"-albumin singlemasterin ja graafisen master-kopion. "Saana"-albumi on Timo Tolkin jo kauan työstämän klassisen rockooperran nimi — kiekon titteli on kokonaisuudessaan: "Saana — Warrior of Light Part 1: Journey to Crystal Island".

Lue koko julkaisu…

Timo Tolkin rockooppera valmis.

Stratovarius-bändin promokuva. Miehet seisovat peltisen tynnyrin äärellä. Kuvassa kaikki Stratovariuksen jäsenet.Tolkki on 41-vuotias

Power metal -yhtye Stratovariuksen kitaristina tunnettu Timo Tolkki (www.tolkki.com) on hiljattain paljastanut yksityiskohtaisia tietoja tulevasta musiikkijulkaisustaan. Tolkki on työstänyt kuukausitolkulla klassista rockoopperaansa, nimeltään "Saana — Warrior of Light Part 1: Journey to Crystal Island". Albumia varten on luotu viralliset nettisivutkin, jotka sijaitsevat osoitteessa www.saana-warrioroflight.com.

Timo Tolkki kertoo työstäneensä kolmisen viikkoa studiossa albumin miksausta. Nyt tämäkin vaihe on viety päätökseen. Hän kertoo tämän julkaisun miksausoperaation olleen omituisin mitä hän on koskaan tehnyt.

Lue koko julkaisu…

Timo Tolkki: "Saana — Warrior of Light".

  • Julkaistiin perjantaina 26.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2716 kertaa
  • Bändit:

Stratovarius-bändin promokuva. Miehet seisovat peltisen tynnyrin äärellä. Kuvassa kaikki Stratovariuksen jäsenet.Stratovarius-bändin kitaristi Timo Tolkki on solminut levytyssopimuksen Frontiers Recordsin kanssa julkaistakseen sen kautta "Saana — Warrior of Light" -nimisen rock-oopperan. Tämä Timo Tolkin projekti tullaan löytämään levykaupoista ensi syksynä. Tarkempia tietoja projektista löytyy osoitteesta www.saana-warrioroflight.com.

Timo Tolkki on syntynyt Nurmijärvellä. Hän on toiminut ennen kitaristiksi ryhtymistä Stratovariuksen laulajana bändin ensimmäisillä albumeilla. Tolkki julkaisi sooloalbumin "Classical Variations and Themes" vuonna 1994 ja "Hymn to Life" -nimisen v. 2002.

Lue koko julkaisu…